10 Måder at Blive en Bedre Golf-Spiller På

Du er som så mange andre også blevet bidt af golf-feberen. Det er jo altsammen meget godt, men hvordan går det lige med at ramme bolden? Og når du endelig får den op at flyve, er den så på vej i den rigtige retning? Golf er ikke nogen let sport, og det kan godt tage sin tid at blive en rigtig golf pro spiller. Vi har dog her samlet ti tricks der kan gøre dig til en bedre golf-spiller, så du er godt på vej i den rigtige retning.

 

1. Spørg Medlemmerne om Feedback

En af de gode ting ved, at golf spilles i en golfklub er, at der altid er nogle mere erfarne medlemmer du kan spørge om hjælp. De har selv stået i din situation, så de er som oftest ganske villige til at hjælpe og fortælle dig hvad du gør rigtigt og forkert.

2. Stå Korrekt

En af de vigtigste ting i Golf er at stå korrekt når du skyder. Med den rigtige stilling får du langt nemmere ved at ramme bolden, og kan fokusere på at justere vinkel og hastighed.

3. Vær omhyggelig med valg af måltid

Det er ikke alle måltider der egner sig lige godt til golf. Hvis din mave står og rumler, eller på anden måde er urolig, når du skal til at skyde mister du fokus. Tag derfor en let snack lige før golf, og undgå alt for meget flydende.

4. Gentagelse, gentagelse, gentagelse

Lad være med at gå fra hul til hul når du øver dig. Jo flere gange du kan gentage den samme bevægelse, og forsøge at gøre den samme ting, jo mere finder din hjerne ud af at det her er en vigtig problemstilling. Bliv ved og ved, og vær ikke alt for frustreret over at fejle – det skal nok komme.

5. Ud i alt slags vejr

Når du skal til turnering ved du ikke hvordan vejret bliver. Du skal derfor være forberedt på alt. Den nemmeste måde at blive det på er, ved aldrig at skippe en træning – uanset vejret. Når du har trænet i al slags vejr kan du spille i al slags vejr.

6. Husk pauser

Golf er en sport, og selvom du ikke løber rundt er det stadig udmattende. Sørg derfor for at holde gode pauser under træningen. Sørg også for at der går nogle dage imellem din golf-træning, så alle brikkerne kan falde helt på plads mellem dine trænings-set.

7. Drik vand

Hvis du ikke får nok vand at drikke bliver du let konfus og træt. Sørg derfor for at holde dig godt hydreret.

8. Teknologi er godt

Der er efterhånden en masse teknologi på markedet henvendt os golf-spillere. Du kan få golf-ure, specielle GPS’er og endda lasere der kan måle afstand. Der skal være en vis balance her, men du kan sagtens benytte dig af den moderne teknologi til at gøre din træning mere effektiv.

9. Medbring egne bolde

Find dig en golf-bold du godt kan lide, og bliv så ved med at bruge det mærke. Jo færre ting der forandre sig mellem hvert spil, jo bedre vil de ting du har lært kunne bruges fra gang til gang.

10. Giv aldrig op

Sidst, men ikke mindst, det aller vigtigste: Giv aldrig op. Du vil møde modstand, mens om så meget andet her i livet handler det bare om at blive ved og ved og ved.

Mercedes biler

Hvad synes du om tjenesten?