10 Stykker Legetøj Vi Aldrig Vokser Fra

Med voksenlivet følger en masse ansvar, grå og kedelige arbejdsdage og ikke mindst en forventning om at vi nu er blevet for modne til at lege med Barbie-dukker og action-figurer. Der er dog nogle slags legetøj vi aldrig vokser fra – og gudske tak og lov for det da! Det er nogle af de ting der sætter farve på hverdagen og gør livet værd at leve:

 

1. Trampolinen

Den gode gamle trampolin som vi kender den! Ingen ved hvorfor det er sjovt at hoppe, men det er i hvert fald ikke noget der går over med alderen. Det er først når hofterne begynder at knage, at vi bliver tvunget til at holde igen.

2. Dart

Når man er en tur i byen, eller besøger en af vennerne der har en dartskive hængende ude i garagen, så kan man ikke lade være med at tage et spil. Det var sjovt som barn, og det er stadig hyle-morsomt! Med lidt alkohol i blodet er det ikke engang blevet mere sikkert med tiden!

3. Togbanen

Om det er den elektriske togbane, eller den der var lavet af træ, så har den en særligt tillokkende effekt. Når først man sidder der bliver man helt som et barn igen, og glemmer tid og sted. Fut fuuuut!

4. Droner

På sin vis den moderne tids elektriske togbane. Når først man har fået styr på ikke at flyve dronen ind i alt og alle, så er det virkelig noget man bliver bidt af!

5. Puslespil

Selv os gamle nisser har brug for at holde hjernen i gang, og her er puslespil en klassiker der aldrig dør.

6. Matador

Det har ødelagt flere venskaber end hvad godt er, men Matador er nu en klassiker vi ikke kommer udenom. Det starter som et uskyldigt spil, men alle bliver så bidt af det at bandeordene begynder at flyve!

7. Glaskugler

Selv nu om dage er det muligt at købe glaskugler. De er ikke så populære som før i tiden, men de fungerer alletiders som pynte-genstande – og så får nostalgien hurtigt hevet de gamle spilleregler frem fra bagerst i hovedet.

8. Nerf Guns

Der er ikke noget sjovere end at skyde dem vi holder af med skum! Det giver ingen mening, det er super barnligt – men det er bare tilfredsstillende og sjovt! Det er ikke kun drengerøvene – kvinderne derude bliver også flade af grin når de placerer et stykke skum lige midt i panden på deres bedre halvdel.

9. Kort

Der er noget helt særligt hygge over det, at spille kort. Som børn spiller vi de helt simple spil som krig, senere bliver vi mere avancerede og kaster os over hjerterfri eller poker, og på et eller andet tidspunkt får vi også den idé at bruge dem til drukspil.

10. Løgn eller Konsekvens

Også kendt i formen “S, P eller K” – Sandhed, Procent eller Konsekvens. Vi er allesammen nysgerrige efter folks hemmeligheder, og dette spil giver mulighed for at få fat i dem – selvom man også nogle gange må af med sine egne, eller få nogle helt nye!

Hvad synes du om tjenesten?