3 gode grunde til at købe design interiør

Kender du følelsen af at stå med et smukt produkt i hånden, tydeligt kunne se hvor i hjemmet det vil gøre sig bedst og allerede mærke hvordan det løfter hele din indretning? Men så kommer øjeblikket hvor prisskiltet vendes og du mærker al begejstringen stille falder og forvandler sig til en skuffelse over måske at skulle feje alle tankerne væk igen.

Det kommer næppe som en overraskelse, at designprodukter har flere cifre på prisskiltet end masseproducerede produkter. Det ændrer dog ikke tallene på prisskiltet eller det faktum, at det stadig er mange penge der skal trækkes op af pungen ved køb af design interiør i forhold til produkter, der ikke har et designer stempel på sig. Men hvorfor så købe design interiør? Funktionen er vel den samme og så kan det være det samme, eller hvad?

Pris og kvalitet hænger sammen

Denne sætning har du sandsynligvis hørt før, ikke desto mindre er det som oftest sådan det hænger sammen. Et designprodukt har nemlig gennemgået en lang proces, både i forhold til selve designet men også i forhold til kvalitetssikring samt en høj kvalitet af materialer.

Ved designprodukter sidder der selvsagt en designer bag, som har lagt mange timer i at kreere et æstetisk produkt og ofte med praktiske løsninger, der højner anvendeligheden.

Hvis vi kigger på den populære reol med tre hylder som et eksempel herpå, er der ikke en identisk lighed imellem de to reoler, da dette ville være plagiat og dermed give designeren bag den originale vare belæg for en retssag. Alligevel er der ikke tvivl om, at populariteten af hylderne har sin oprindelse fra design produktet. Design produktet i vores eksempel her er reolen fra String, (til højre) og selvom det ikke ses ved første øjekast så har dette designprodukt desuden en bedre anvendelsesmuligheder. Reolen fra string er nemlig designet til at kunne udvides ved tilføjelse af flere reoler herfra og kan derfor rykkes efter behov, også selvom der kunne være behov for en større reol.

Det ligger i følelsen

Den dér følelse af at bære posen med dit nye design køb med hjem er ubeskrivelig, særligt hvis du har kigget langt efter produktet gennem længere tid. Pludselig er dagen meget bedre, humøret er skyhøjt og selv solen varmer lige lidt mere. Hjemme kommer anden omgang af denne sindstilstand, for nu er du hjemme og dit nye køb kan pakkes ud af emballagen og når en ny højde af at være ægte og hvad vigtigere er, det er nu en del af dit hjem. Det betyder også at du får muligheden for at gå forbi dit smukke køb hver dag og således også mærke glæden ved dit køb i hverdagen. Denne glæde kan komme med mange produkter, men det er noget ganske særligt ved designprodukter, grundet de mange overvejelser samt tanken om den glæde det vil skabe på sigt.

Arvestykket der føres videre i generationer

På grund af den høje kvalitet i materialevalg er holdbarheden lang hos design produkter. Derfor bringer de også mulighed for at videreføre glæden ved det smukke design i gennem generationer og den høje anvendelighed ved vores eksempel sikrer, at de kan bruges i langt de fleste boligforhold. Dermed kan den glæde du har haft fortsætter bringes videre og derudover er der en ekstra glæde ved dette scenarie. Et arvestykke, særligt med høj anvendelighed som forhøjer muligheden for brug af produktet, skaber nemlig en helt særlig atmosfære. Det giver familien en mulighed for at mindes de glade minder fra deres slægtning og alle de stunder i har delt sammen hos i design produktets første hjem.

Hvad synes du om tjenesten?