Mercedes

4 bilmærker alle lottomillionærer bør overveje

Hvis du vandt i lotto, hvad ville du så købe? Det er et spørgsmål, mange er blevet stillet og endnu flere helt sikkert har stillet sig selv. Der er rigtig mange i Danmark, der spiller lotto hver uge, men hvor mange af dem ved egentlig med sikkerhed, hvad de ville gøre, hvis de vandt en milliongevinst? Hvad med dig, ved du, hvad du ville købe? Det er da værd at tænke lidt over, hvis du nogensinde spiller lotto. Vi er helt sikre på, at mange som det første ville købe en ny bil. I mange tilfælde er der sikkert slet ikke nogen penge til overs bagefter, men sådan er det jo, hvis man først har fået muligheden for at købe sin drømmebil. Hvis du læser det her, fordi du rent faktisk har vundet nogle millioner i lotto, så har vi nogle råd til, hvilke bilmærker du bør undersøge nærmere for at finde den ultimative bil, der vil give dig en køreglæde, du indtil nu slet ikke har kunnet eller turde drømme om. Vi har fundet frem til fire bilmærker, som vi synes, du bør overveje.

Det helt åbenlyse svar er Ferrari, som muligvis er det mærke, flest drenge drømmer om at eje. En rød Ferrari er på en eller anden måde blevet symbolet for den bedste bil, man kan købe for penge. Hvis du selv var en dreng engang, så ved du jo nok, hvad vi snakker om, men det afhænger selvfølgelig af, hvor gammel du er. For de fleste er det dog noget, de kan nikke genkendende til, men uanset hvad er det en mulighed, du bør tage med i dine overvejelser.

Lexus er et mærke, som er noget mindre kendt i Danmark, på trods af at det længe har været et af de bedste mærker, når det gælder sportsvogne og andre dyre biler. Vi har ikke så meget mere at sige om dem, og der er faktisk ikke nogen bestemt model, vi vil foreslå dig at undersøge, men med et ry som Lexus har, ville det være helt forrykt ikke at nævne dem. Som sagt er de ikke så kendte i Danmark, men når folk ser dem, ved de helt sikkert godt, at det er millionbiler, der er tale om.

For at give dig et mere konkret forslag, så er Mercedens A-Klasse bestemt værd at overveje, hvis du er på udkig efter en ny bil med al den luksus, der følger med. I samme omgang kan vi nævne Tesla, hvis blandt andet S modellen er populær, men som du jo nok ved er alle deres biler dyre, så du kan såmænd bare vælge den, du bedst kan lide. En bonus ved Tesla er, at du støtter produktionen af mere miljøvenlige biler.

Hvad synes du om tjenesten?