Sælger

4 ting sælgere tjener kassen på denne sommer

Livet som sælger kan nogle gange være svært, når man bliver bedt om at sælge ting, ingen vil have. For andre sælgere er liver nemt, fordi de sælger de helt rigtige produkter. For freelance sælgere er det nemt, da de helt selv vælger hvilke produkter, de vil sælge. Den her sommer er der nogle ting, der er åbenlyse at vælge, hvis man som sælger selv har den mindste smule indflydelse på, hvilke produkter man render rundt og sælger. Vi har her samlet en liste med fire af de ting, sælgere indtil videre har tjent allermest på i løbet af sommeren i år.

Den første ting der falder den garvede sælger i øjnene, når vejret i længere tid er så solrigt og varmt som det har været i år, er at der er mange, der bliver nærmest desperate efter at køle ned. En god måde at gøre det på, som de færreste ville sige nej tak til, er at hoppe i en swimming pool. Der findes flere forskellige slags swimming pools, man kan få i haven, lige fra den nedgravede til den, der ligger ovenpå. Det kan være mere risikabelt at sælge større ting, hvis hele eller en stor del af ens indkomst kommer fra provision, da der typisk går længere tid mellem salg, jo dyrere produktet er. Det er dog også en af de måder, man tjener allerflest penge, og i år kan det ikke være svært at finde nogle, der kan se fordelene ved at have sin egen swimming pool.

Gatorade og andre lignende produkter der kan argumenteres for at være nødvendige for at holde sig hydreret i den danske hede den her sommer er også en god måde at tjene en masse penge i år. Det er ikke rent faktisk nødvendigt for de fleste, da der skal en del sved til for at ganske almindeligt vand ikke er nok til at forblive hydreret. Ligesom med så mange andre ting er det dog ikke vigtigt for de fleste sælgere, så hvis du ikke har noget imod at snyde folk, så er kokosvand, Gatorade og lignende en god indtægtskilde.

En mindre åbenlys ting er terrassebrædder, som er blevet ekstra populære i år som en mere indirekte konsekvens af sommerens hede end de to førnævnte. Det er en større investering, men det er nemt at se at det er investeringen værd, når man tænker på global opvarmning, som formentlig kun går hurtigere og hurtigere, hvis blandt andet Kina ikke skifter til grøn energi.

Når vi nu snakker om terrassen, så er der også brug for havemøbler. De kan også være andre steder end på selve terrassen såsom i haven, men uanset hvad er der mange flere, der føler for at komme udenfor og sidde ned, spise og så videre i år end de sidste mange år.

Hvad synes du om tjenesten?