5 FEDE HERRETØJS MÆRKER DER GIVER DIG SUPERKRÆFTER

herretoej

Hvad er fedt herretøj, ja det er jo et smag og behag spørgsmål. Jeg vil i denne artikel nævne 5 fede mærker i herretøj som jeg bestemt synes er alle pengene værd og som bestemt vil give dig en mere tjekket garderobe.

Tommy Hilfiger – fungerer hver gang

Tommy Hilfiger er et fantastisk mærke som enhver mand burde have et par stykker af i skabet. Især mærkets poloer som kommer i et væld af fede farver vil gøre godt i garderoben. Men tag ikke fejl, mærket har meget mere end fede poloer, du kan fx købe de fedeste Chinos i tidens farver eller nogle af de flotteste skjorter som også er et must have i garderoben med deres tidløse design.

Tommy Hilfiger har derudover også et fedt udvalg af sko, hvor især deres sommersko som ligner lidt Vans bestemt er en bestseller. Jeg kan stå inde for at Tommy Hilfiger virker hver gang og til hver en lejlighed.

Hugo Boss – Stillet til enhver lejlighed

Ja vi kommer ikke uden om Hugo Boss når vi snakker om nogle af de fedeste mærker i herretøj. Hugo Boss giver dig det perfekte look næsten uanset hvad er deres sortiment du vælger. De har alt fra fede poloer til de flotteste habitter og man skal ikke glemme at statussen ligger bare i mærket.

Hugo Boss er dog et mærke der holder sig til det afdæmpede look og har dermed ikke et kæmpe mærke som skal ses, men er derimod skjult på den lækre måde. Så hvis du er til at være stillet til enhver lejlighed er Hugo Boss bestemt noget du skal have hængende i skabet.

Selected Homme – Stort udvalg af jordfarver

Selected Homme er faktisk et mærke som har groet på mig over de sidste par år, da jeg synes deres valg af udskæringer og modeller har evnen til at klæde enhver mand næsten uanset størrelsen. Især deres store udvalg af jordfarver passer ind til både sommer og vinter så designet kan derfor fungere hen over hele året.

Mærket har også den fordel at det er relativt prisbilligt så budgettet er ikke fuldstændig væltet når man stopper shoppingen. Selected Homme har også nogle utrolige lækre basisvarer som man bare skal have i skabet derhjemme.

Wrangler – Lækkert i hverdagen

Wrangler har et utroligt lækkert udvalg til hverdagen, som er både for den stillede og den lidt drengerøvsagtige. Mærket rummer mange fede jeans og med nogle af deres lækre print T-shirts til kan man ikke være andet end for lækker.

Wrangler har også et flot udbud af flotte sko til enhver lejlighed og har fordelen i at have en masse accessoires som bælter, ure, slips, kortholder osv. som er med til at sætte prikken over i’et på looket.

Gant – kan vi ikke komme udenom

Mærket Gant kan vi ikke komme udenom da de har et stort udbud af super flotte poloer i mange forskellige farver som er perfekt til hverdagen. Det kan godt være at man vil købe Tommy Hilfiger eller Hugo Boss til en fest men Gant holder 100 til hverdagens strabadser.

Du kan også finde nogle super lækre strik og trøjer til efterår/vinter, som vil hjælpe dig til at holde varmen og samtidig se lækker ud igennem hele året.

Hvad synes du om tjenesten?