ERP system

5 gaver til bedstemors fødselsdag

Det er igen igen ved at være bedstemors fødselsdag, så du må hellere finde på en gave, hun vil blive glad for. Det kan være svært med ældre mennesker, ikke mindst fordi mange af dem enten smiler og takker eftertrykkeligt uanset hvad de får eller tilsyneladende fnyser af selv de mest personlige gaver. Du kender jo nok selv din egen bedstemor bedst, men vi vil alligevel give nogle forslag her, som du kan tage med i dine overvejelser, når du går på jagt efter den helt rigtige gave. Det er selvfølgelig en god ide at tage højde for, om det er en rund fødselsdag, 75 år eller lignende.

Der er mange ældre kvinder, der bruger en stor del af deres fritid på at strikke, så hvis din bedstemor har det med at give sine børn eller børnebørn hjemmestrikkede gaver, så er det en god indikator for, at hun gerne vil have noget garn og nogle strikkepinde, der kan bruges til at give flere gaver den anden vej. Glæden ved at give er trods alt større end ved at modtage, eller det har vi i hvert fald hørt.

Den anden ting vi vil nævne er hjemmestrik. Igen, hvis din bedstemor sender hjemmestrik din vej, så værdsætter hun nok det personlige i at modtage nogle hjemmestrikkede sokker eller et halstørklæde. Det tager selvfølgelig lang tid at strikke sådan nogle ting, og det er ofte nemmere at lave noget pænt, som din bedstemor kan hænge op, hvis du hækler, men det tager bare endnu længere tid, så der er nogle fordele og ulemper, du må sætte op mod hinanden, før du beslutter dig.

Du bør også overveje en fiskestang, hvis hun er til den slags. Der er mange ældre nu til dags, der aldrig kommer uden for en dør, så en fiskestang eller andet til udendørs brug kan hjælpe dem med at komme ud og bevæge sig.

Den fjerde ting på listen er et gavekort til hvad end, du har lyst til at lave sammen med din bedstemor. Det skal selvfølgelig helst være noget, hun også har lyst til at lave sammen med dig, men mange bedstemødre er glade for enhver mulighed for at bruge tid sammen med deres børnebørn.

Sidst men ikke mindst har vi alle de andre ting din bedstemor kan bruge til sine hobbyer. Måske kan hun lide at gå lange turer, men på grund af en skade er det ikke muligt. I så fald kunne gåstave være en god mulighed. Det kan også være hun ikke ved, hvad hun skal give sig til, hvis hun for eksempel lige er gået på pension. Et instrument eller et gavekort til yoga eller lignende kunne give hende ideer til, hvad hun vil lave med al den ekstra fritid.

Hvad synes du om tjenesten?