Outdoor

5 must-haves til outdoorentusiasten

Er du typen, som ofte tænker ”åh jeg skulle bruge mere tid i naturen”, og kunne du godt tænke dig, at naturen fyldte mere i dit liv? Så er det på tide at gøre noget ved det, og du kan passende starte her.

I denne korte artikel kan du læse om fem ”must-haves” produkter, som enhver outdoorentusiast bør have i sit klædeskab, og som er helt essentielle, når oplevelserne i naturen skal være ekstra gode. For at sikre at du er godt dækket ind, arbejder vi ud fra bund-til-top.

Her kommer 5 must-haves, som dit klædeskab skal indeholde.

 

Vandrestøvler

Når man befinder sig ude i naturen, er der naturligvis større risiko for ulykker fordi terræn og underlag ofte er ujævnt i forhold til storbyens sikre fortove. Det er derfor vigtigt med god støtte og komfort, og det første must-have er dermed et par gode vandrestøvler. Med det rette fodtøj kan du undgå vabler, minimere chancerne for at vrikke om og undgå trætte fødder. Vandrestøvler har den primære egenskab, at de har et højt skaft, som giver optimal støtte til dine ankler, hvilket øger sikkerheden for at undgå dumme skader.

Bonus tip: Kig efter vandrestøvler som indeholder GORE-TEX. Med GORE-TEX er du sikret en vandtæt og åndbar støvle.

 

Outdoorbukser

Det er ikke fordi, vi regner med, at du går i røven bar, når du skal ud i naturen. Men næste must-have bliver alligevel bukser. Outdoorbukser indeholder funktioner, som får dine fede storbyjeans til at se sølle ud.

Først og fremmest er outdoorbukser bygget i slidstærke materialer, som gør, at de holder til naturens udfordringer. De er komfortable og indeholder ventilation, hvilket er rart, hvis du sveder. De er praktiske med rummelige lommer, som sikrer personlige ejendele såsom mobil, nøgler osv. Og så er de, ikke mindst, vandafvisende!

 

Skiundertøj

Den er god nok. Skiundertøj er et must-have i dit klædeskab. Det holder varmen og sikrer, at du kan bevæge dig ude i naturen uden at bekymre dig om temperaturen. Derudover har skiundertøj en funktion, som mange ikke kender til eller undervurderer. Ægte outdoor skiundertøj er svedtransportende, hvilket betyder, at du kan tonse rundt uden at blive gennemblødt i sved.

Bonus-tip: Se efter skiundertøj i merinould som er yderst åndbar og lugtfri!

 

Daypack

Outdoorbukser kan sandsynligvis ikke bære alle dine medbragte sager som eksempelvis madpakke, termokande og ekstra tøj. Du bør derfor alliere dig med en solid daypack, som kan indeholde medbragt udstyr. Daypacks er bundsolide fordi syningerne typisk er 1, 2 eller 3 gange dobbelt syet i forhold til normale tasker. Derudover er daypacks yderst komfortable, da de har god rygstøtte og indeholder justeringssystemer, som gør det muligt at tilpasse rygsækken til din kropsform.

Derudover er et køb af en daypack ofte en win-win, da de også kan anvendes i andre situationer f.eks. til studie eller arbejde.

 

Skaljakke

Nu tænker du sikkert – hvad er en skaljakke? På engelsk kaldes det en hardshell, og det er en jakke, som er fuldstændig vind- og vandtæt. Og nej, det er ikke bare en regnjakke for en skaljakke er mere slidstærk, åndbar og komfortabel. Formålet med en skaljakke er selvfølgelig at kunne udstå naturen, når den viser sig fra sin værste side.

Hvad synes du om tjenesten?