5 ting du skal have med til et pyjamas party

Et pyjamasparty er det der kendetegner et indre legebarn. Men bare fordi at det gør de, skal man ikke holde sig tilbage. Pyjamasparty er så hyggeligt! Men hvad hvis du er usikker på om du har det rigtige med? Her har du din tjekliste på hvad du skal have med til det bedste pyjamasparty.

1# Hyggesokker

Hyggesokker er et MUST, når man er til pyjamasparty! De kan bruges hele aftenen, og varmer tæerne.

 

Hvis ikke du har et par allerede, og du tager til fest uden, kommer du til at sidde gul og grøn over alle dine veninder, der sidder og nusser deres bløde sokker. Hvis du har et par, har du virkelig sans for dansk hygge, og du kommer virkelig til at skulle holde ved dine hyggesokker, for dine veninder vil helt klart prøve at hugge dem!

 

Hvis ikke du har et par, så tag et smut forbi H&M eller Bilka, og køb et par eller to. Du kan også bestille nogle hjem, så de er klar til aftenen. Ingen siger jo at de skal være dyre;)

 

2# Den perfekte pude

Til alle pyjamas partys er der pudekamp, men ingen pudekamp uden den perfekte pude! Den pude du tager med, skal du også sove på, så det er vigtigt at den pude er helt perfekt.

 

Du kender sikkert det, at der er pudekamp, og så er der en der har taget en pude med der er hård at få i hovedet. Så lav ikke den samme fejl, og tage en hård pude med til pyjamasparty.

Til Gengæld er det rigtig ubehageligt, at have en alt for blød pude med til når du skal sove. Måske er den god til pudekamp, men en god nats søvn er også vigtig, det duer ikke at du kan mærke madrassen hele natten.

 

Det bedste bud på en god hovedpude er en med silkefyld, da den er blød, men stadig fast nok til at du ikke ryger igennem den.

Nu er det eneste bare at få puden pakket og sætte tjek ud for, også videre til næste ting.

3# Et par billige smykker

Til et pyjamasparty bliver man nødt til at lave modeshow, hvor man dresser hinanden op og går catwalk. Tag nogle billige smykker med, som det ikke gør noget går i stykker. Dine veninder vil helt klart synes at det er en sjov idé!

Billige smykker er nemme at finde i butikker som H&M, Vero Moda, Glitter, Tiger Copenhagen og Normal. Men er ligeså nemme at bestille hjem fra nettet.

4# Hår taske

En hår taske, med alle de elastikker, spænder, børster, curler og hårbånd du kan presse ned i. Mens i dresser hinanden op til modeshow, så skal du huske at i da også skal have sat håret op!

 

Med en taske fyldt op med forskellige hårting, bliver du rigtig populær blandt dine veninder. Det nemmeste er at købe en flot toilettaske, og så købe elastikker, spænder og hvad du ellers skal bruge.

 

5# Film

Tænd Tv’et og vælg den bedste af de film du har taget med. For du har vel taget film med ikke?

 

Til en pyjamasparty er det at se film, et af de ting man bare skal nå i løbet aftenen, så at tage et par af dine yndlingsfilm med, er en god idé. Så er der større sandsynlighed for at du kan være med til at bestemme, så det bliver en af de film du bedst kan lide.

 

Nu er der kun at pakke det ned, og så få en mega hyggelig aften med veninderne.

Hvad synes du om tjenesten?