pige ligger i badet helt afslappet

5 trinsraket til den ultimative selvforkælelse

Hudplejeprodukter bliver anvendt i dagligdagen eller til specielle lejligheder. Hudplejeprodukter bliver anvendt af mange forskellige mennesker, der søger mange forskellige resultater. Folk køber hudplejeprodukter som led i at pleje kroppen for at få den til at se yngre ud, for at få den til at blive mere fugtig og glat, for at fjerne acne og urenheder, for at beskytte mod solen og meget andet.

Dermalogica

Dermalogica Dermalogica er en hudplejeserie, som er bygget på baggrund af en overbevisning om, at hudens sundhed kommer før skønhed. Dermalogica blev skabt som en protest imod manglende kvalitet uden bivirkninger hos andre hudplejeserier. Kvalitet og sundhed er altså nøgleordene og drivkraften bag Dermalogica hudplejeserien, hvor resultatet skal være ønsket om en sundere og dermed også pænere hud.

Dermalogica har en stor og meget varieret hudplejeserie, hvor der indgår produkter, som – renseprodukter, tonere, eksfoliering, fugtcremer, masker, koncentrerede boostere, speicalprodukter til specifik problemløsning, solbeskyttelse, spa kropsterapi, daglig pleje, farvede dagcremer og foundation, barbering, pleje af moden hud og pleje af acnehud.

Alle produkterne har stor fokus på kvalitet, miljø og sundhed. Der indgår ingen skadelige og irritationsfremkaldende kemikalier ingredienser i Dermalogicas produkter.

Ole Henriksen

Ole Henriksen er blevet et meget velkendt ansigt i Danmark på grund af hans glade og overskudsagtige personlighed fra forskellige tv-programmer. Men Ole Henriksen er ikke kommet sovende til berømmelsen, for Ole Henriksen er nemlig en af de dygtigste i verden inden for hudplejeerhvervet.

Ole Henriksen hudplejeprodukter ligger stor vægt på at benytte sig af naturlige ingredienser og mekanismer, der har til formål at skåne din hud på den bedst mulige måde. En af de vigtigste værdier for Ole Henriksen er, at hans hudplejeprodukter skal virke positivt på den lange bane i stedet for, de virker på kort sigt eller med det samme, og så skader huden i fremtiden. Produktserien fra Ole Henriksen sørger ikke blot for at rengøre huden og holde den ren og blød, men holder samtidig huden fugtig og plejer den samtidig.

Hvis du interesserer dig for, at dine hudplejeprodukter ikke blot skal virke hurtigt og den korte bane, men i lang tid så er Ole Henriksens hudplejeproduktserie noget for dig.

Ole Henriksens hudplejeproduktserie indeholder produkter som lysner og bekæmper alderstegn, anti-aging produkter, hudpleje til fedtet og uren hud, opstrammende hudpleje, ensartet hudtone og kropspleje. Hudplejeseriens nøgleværdier er naturlighed og resultat på lang sigt.

Moroccanoil

Moroccanoil er et meget luksuriøst hårmærke der er blevet meget kendt for at tilføre argan olie til deres produkter. Olien er fyldt med vitaminer der er med til at øge sundheden for dit hår og din hud.

Moroccanoils produtserie indeholder hårkure, shampoo og balsam samt stylingprodukter, der alle besidder høj kvalitet samt pleje.

Moroccanoils mest populære produkt er Moroccanoil Treatment som er en olie der kan anvendes til at pleje og style dit hår. Olien er fyldt med arganisk olie hvilket gør det nemmere at rede og få styr på håret samt at tilføje håret blødhed og glans.

Så hvis du er træt af tørt og kedeligt hår så kunne det være du skulle give produkterne fra Moroccanoil en chance.

Rudolph Care

Rudolph Care opstod, da Andrea Elisabeth Rudolph blev bevist over, hvor mange skadelige og hormonforstyrrende stoffer der var blevet overført til hendes krop på grund af kemikalier, der kom fra de skønhedsprodukter, hun havde brugt i lang tid. Efter at Andrea Elisabeth Rudolph blev bevist over konsekvenserne ved brug af skønhedsprodukter, begyndte hun at kigge langt efter nye produktserier at benytte. Hun lykkedes aldrig med at finde en produktserie, der både var luksuriøs og fri fra giftige stoffer. Så hun valgte selv at starte sit eget op med netop de 2 værdier, luksus og sundhed som primære fokuspunkter.

Rudolph Care’s produktserie er inddelt i 3 hovedgrupper – Rudolph ansigt, Rudolph Sun/Kids og Rudolph krop.

Rudolph Ansigt indeholder produkter som anti-ageing facial moisturizer, facial oil og serum samt anti-stress cremer og meget mere.

Rudolph Sun/Kids indeholder produkter som sun repair, body lotion, body oil og face cream samt kids body lotion.

Rudolph krop indeholder produkter som body lotion, body balm, body oil, body scrup, body soap samt hand cream og meget mere.

Så hvis du er interesseret i eksklusive skønhedsprodukter af høj kvalitet og uden skadelige kemikalier så er Rudolph Care muligvis en produktserie for dig.

Biotherm tilbud

Biotherm var de første nogensinde i 1952 til at tilføje plankton ekstrakter til deres produkter. Siden har Biotherm været meget fokuseret på at bevare sundheden i deres hudplejeprodukter samtidig med at beskytte miljøet, Biotherms produkter, er nemlig skabt af naturlige ingredienser fundet på baggrund af deres store viden inden for bioteknologi.

Biotherms produktserie er inddelt i 3 hovedgrupper pleje af henholdsvis ansigt, krop og sol.

Biotherm indeholder ansigtsprodukter som anti-aging, cleansers, early aging, essence og meget andet. Deres produktserie indeholder kropsprodukter som moisturiseres, hand care, body cleansers samt meget mere. Deres solproduktserie indeholder Sun protection, after sun og self-tan.

Så hvis du er interesseret i at bevare din krops sundhed samt at skåne miljøet, er Biotherms produkter lige noget for dig.

Hvad synes du om tjenesten?