tips bliv mere lækker

5 uundværlige tricks til din skønhed

tips bliv mere lækker

Skønhed er noget som mange mennesker går op i. Det at kunne holde sig ung længere betyder mere og mere for mange mennesker i det danske land. Først og fremmest er naturens gang jo at man bliver ældre, og det kan også ses på ens fysiske fremtoning. Meget kan man dog gøre for både at skyde ”alderdommen” så man holder sig ung, sund og i god form både fysisk og psykisk længere.

Først og fremmest er det vigtigt med et aktivt liv. Især når man begynder at blive ældre, og måske sidder meget stille på arbejdet, er det vigtigt at holde sig i gang ved siden af.

Motion er meget vigtigt for at holde krop og sind i gang, især når man når en smule op i alderen.
Vi har i denne artikel valgt at fokusere på 5 forskellige ting, tricks om man vil, som kan være med til at give dig et sundere liv, og derved optimere din skønhed. Skønhed er i vores optik både afhængig af dir udseende, men også hvordan du føler dig, og der er mange ting du kan optimere på.

 

1: Styrketræning

Styrketræning er den form for træning, hvor man får mest for pengene, så at sige. Regelmæssig styrketræning, bygger dig gode muskler som du kan bruge mod det at ældes. Dette er et af de bedste tricks til skønhed, da du med god og hård styrketræning kan bevare din skønhed i din krop, men også få det meget bedre med dig selv psykisk og på den måde holde dig skøn i meget længere tid.

Styrketræning er derved det trick, som vi mener er det allervigtigste når du skal forsøge at optimere din skønhed, det kræver dog en del af dig selv og der er mange der er for dovne, til at prioritere dette som en fast del af deres hverdag.

 

2: Juicer

Juicer kan være en stor kilde til en masse vitaminer og mineraler. Juicer lavet af god frugt, giver dig masser af vitaminer, som du skal bruge til at holde dig sund, og derved forlænge din skønhed så længe som muligt. Det kan være en god ide at få en saftpresser, som du kan bruge til at presse alle de skønne frugter som du vil lave juice af. Du kan få dem i mange modeller, og de er rigtig gode til at presse frugter til juice.
Når du har en god saftpresser, kan du hurtigt og nemt få en masse forskellige frugter i din juice, og derved få en masse forskellige vitaminer og mineraler.

 

3: Smoothie

I forlængelse af juice ovenfor, er smoothies også en rigtig god mulighed for at få en masse god næring, indeholdende vitaminer, mineraler og mange andre gode ting. Når du skal lave smoothies, findes der en masse rigtig gode elektroniske produkter, som kan blende de fleste ting du putter i dem, og derfor lave dem til lækre smoothies.

I tråd med styrketræning i punkt 1, er der mange styrketrænende, der rigtig godt kan lide at lave protein smoothies.

Her er det nemt at få en masse god næring ned nemt, da man blot kan blende det hele til en rigtig god træningssmoothie. Denne kan med fordel laves efter træning, så man får en masse ud af de gode mikronutrienter der er i denne smoothie. Eksempelvis kan der laves en smoothie indeholdende havregryn, proteinpulver med chokoladesmag, lidt rigtig kakaopulver samt mælk. Alt dette blandes og smides i smoothie maskinen og blendes til en flydende blanding, og så har du en rigtig god og velsmagende chokolade smoothie, indeholdende gode kulhydrater og en masse proteiner, super til alle trænende og noget der sikrer skønhed fremadrettet, da det medfører bedre muskelvækst og restitution.

 

4: Morrocanoil

Denne olie har på rekordtid fået en rigtig stor popularitet i Danmark. Denne olie er beregnet til håret, og sikrer dig mere glansfuldt hår, som også har en positiv indvirkning på skønhed overall. Næringsstoffer og antioxidanter er denne olie rig på og det er 2 vigtige del, ved at have et sundt og glansfuldt hår – som er ting der gør, at dit hår ser sundt og velholdt ud. Derfor er dette en rigtig god olie, og især en investering værd, hvis man vil være skøn.

5: Undgå stress

Stress i hverdagen, på arbejdet, i familien og alle de andre steder man kan få stress, er ting der kan være hård ved din skønhed, både udenpå og indeni. Nogle gange er det vigtigt at slå foden på bremsen og tage lidt tid af. Dette er et rigtig vigtigt råd, til den travle herre eller kvinde.

Hvad synes du om tjenesten?