6 lækre vaskemaskiner

Hvis du står og skal bruge en ny vaskemaskine, men ikke helt ved hvilken model det skal være eller hvilken der er den bedste osv. så kig med her. Jeg vil i denne artikel prøve at finde de 6 bedste vaskemaskiner.

LG F1496TDA3

Hos tænk roses LG for at udvikle vaskemaskiner med meget høj vaskeevne og rigtig god centrifugering.
Når det kommer til teknologi er LG’s vaskemaskiner meget langt fremme. Du kan eksempelvis hente en applikation til din smartphone ved navn LG Smart Laundry. Herfra kan du eksempelvis selv diagnosticere vaskemaskinen ved fejl, og sende disse oplysninger direkte til LG’s servicecenter.

 

Miele WDA100

Miele WDA100 er sammen med flere af Mieles andre modeller hos både Tænk, Råd og Ron og tyske Stfting Warentest blevet vurderet til at være blandt de bedste på markedet.
Miele WDA100 er blandt de billigere modeller fra den tyske hvidevareproducent, men alligevel formår den at blive bedst i test på grund af en god vaskeevne og et relativt lavt vandforbrug.

 

Bosch WAW32468SN

Denne vaskemaskine er et resultat af et samarbejde mellem Bosch og Siemens, hvor indmaden er ens, men det ydre er forskelligt. Det betyder med andre ord at vaskemaskinen er udviklet af to af de største hvidevareproducenter i verden.
Hos Råd og Ron vurderes Bosch vaskemaskinen til at være et rigtigt godt købt, da den klarer sig godt i test og fås til en lav pris. Det er især vaskeevnen, centrifugeringen og energiforbruget, der trækker op.

 

Miele W5741

Miele W5741 opnår højeste bedømmelse i Tænks vaskemaskine test, hvor den især roses for god vaskeevne uanset program og materiale i tekstilerne. Centrifugeringen er ligeledes rigtig god, og så har maskinen et relativt lavt forbrug af energi og vand, hvilket er en fordel for dig der vasker ofte.
Denne tyskproducerede model har en traditionel motor og en tromle med plads til 7 kg vasketøj ad gangen.

 

Miele W5825

Tilbage i år 2011 blev denne Miele vaskemaskine bedst i test hos Tænk – maskinen er dog stadig aktuel og særdeles populær blandt køberne. Den skyller tøjet godt og grundigt og vasker også rigtig godt.
Miele W5825 er en stærk vaskemaskine der er testet til 20 års brug, og du er derfor sikker på at den både holder længe og vasker perfekt. Desuden er det ganske økonomisk vaskemaskine med A+++ energimærkning.

 

Siemens WM14W447DN

Siemens WM14W447DN vurderes at være blandt de bedste modeller fra den populære tyske hvidevareproducent. Ud fra nogle test kan vi udlede at maskinen har en god vaskeevne uanset materiale, ligesom den klarer sig godt ved centrifugering og betjening.
Denne Siemens vaskemaskine har en tromle med kulfri motor og kapacitet til 7 kg vasketøj. Den har et relativt lavt forbrug af både vand og el, og så centrifugerer den ved 1.400 omdrejninger i minuttet.
Det var vores 6 bud på en ny vaskemaskine til hjemmet, så nu er det bare op til dig at vælge hvilken en det skal være.

Hvad synes du om tjenesten?