Jagt

6 mærker inden for jagtudstyr du altid kan regne med!

Der er mange mærker inden for jagttøj og jagtudstyr, og det kan være svært at finde rundt i hvilke man skal vælge. Derfor har vi hjulpet dig lidt på vej og lavet en liste, med information, over 6 mærker inden for jagttøj og jagtudstyr som du altid kan regne med.

 

  • Deerhunter

Deerhunter er jagttøj med god komfort og i god kvalitet – og så bliver det produceret her i Danmark. Hos Deerhunter er der stor fokus på, at når man er jæger må vejret aldrig for en forhindring og derfor er jagttøjet tilpasset enhver form for jagt. Mærket laver både jakker, bukser, undertøj og skjorter, men også sko, tasker, hansker og meget andet. Som jæger kan du købe næsten alt du har brug for fra Deerhunter.

Yderligere blev Deerhunter i 2009 udnævnt som leverandør til de kongelige og det kongelige hof.

 

  • Seeland

Mærket Seeland er over 35 år gammel og er et dansk firma der levere både jagttøj og andet jagtudstyr. Seelands produkter er udviklet med passion for naturen så det passer til mange jagtsituationer. I produktionen af tøjet bruges ofte en vind- og vandtæt membran som holder vejret ude og på samme tid giver god åndbarhed.

Designet af jagttøjet er der tænkt mere over – det er designet til brugerne. Hos Seeland er der et stort udvalg af jakker, bukser og fleecejakker og meget andet.

 

  • Härkila

Härkila er et af de mest kendte mærker inden for jagttøj og –udstyr. Det startede i Sverige for mange år siden og har gennem tiden været kendte inden for jagt og friluftsliv. Dog var det først i 1900-tallet de startede med at blive kendte for at producere jagttøj i god kvalitet. Kvaliteten og komforten i jagttøjet er højt hvilket kommer fra den lange tids erfaring producenterne har.

Brandet er især kendt at tænke innovativt inden for jagttøj og er meget kendt for sin GORE-TEX membrand som blev indført i 1990 i udvalgte produkter. Generelt går det igen for produkterne, at deres kompetencer ligger i udviklingen og produktionen af nyt jagtudstyr.

 

  • Woodline

Woodline er et svensk brand som producere tøj og andet beklædning til jagt og fritid. Der er i designet og produktionen fokus på pasform og slidtage. Tøjet er meget slidstærkt, har lav vægt og en god pasform.

Woodline producere micrpclimate undertøj som er meget kendt og anerkendt. Det er undertøj der føles meget blødt og holdbarheden og komforten er god.

 

  • Bushnell

Verdens største producent inden for bl.a. kikkerter og riffelkikkerter. Brandet har produceret kikkerter i over 50 år og har stort erfaring herom. Ofte er Bushnell de første til at komme med noget nyt til markedet og er især kendt for at være de første med ny teknologi inden for kikkerter.

 

  • Stanley

Stanley producere rigtig gode termoflasker som i mange år har været kendte blandt jægere og andre med interesse for friluftsliv. Termoflaskerne fra Stanley har over 100 års erfaring og har en høj kvalitet. Måden hvorpå en termoflaske fra Stanley adskiller sig fra andre termokander er, at de bruger metal som isolering i stedet for glas.

 

Hvad synes du om tjenesten?