Airbnb

Airbnb - Private lejeboliger i hele verden

airbnb biludlejning

Airbnb

Hjemmeside: Airbnb

Område: Hele verden

Prisniveau: Gennemsnitsprisen pr. nat er 591 kr., men du kan både finde billigere tilbud og langt dyrere.  

Brug: Med Airbnb kan du finde en privat lejebolig til din næste ferie. Du kan også leje din egen lejlighed eller værelse ud for en periode og tjene lidt ekstra. 

Airbnb, med hovedsæde i San Francisco, er en online markedsplads som siden 2008 har overskueliggjort det private marked for lejeboliger.

Virksomheden har gjort det muligt for private folk at udleje, leje og opleve private boliger i hele verden. Airbnb er en af de største spillere på markedet og har mere end 3 mio.  tilgængelige boliger, i 65.000+ byer, som afdækker et område på over 191 lande. Airbnb skaber kontakt mellem folk, så man sammen kan være behjælpelige til at skabe unikke rejser og oplevelser for hinanden. Virksomheden har et hav af specielle og

attraktive lejeboliger verden over, i alle prisklasser –  deriblandt mere end 1.400 slotte! Selve markedspladsen er simpelt og overskueligt bygget op og det er derfor ingen sag at finde frem til den helt rette lejebolig.  

airbnb - lejebolig
lejebolig
Airbnb - lejebolig

Airbnb - vært

Uanset om du har et sommerhus, et ekstra værelse eller blot ønsker at udleje hele dit hjem i en given periode, for at tjene lidt ekstra penge, er der mulighed for dette gennem Airbnb.

Airbnb gør det nemt og enkelt at oprette sig som udlejer. Som potentiel vært bliver man guidet igennem hele processen og der bliver fra start givet et estimat på hvor meget en udlejer i dit område, med samme type hjem, i gennemsnit tjener pr. uge. Dette er med til at give en indikation om hvad man som vært kan forvente at tjene på sin lejebolig og er bestemt værd at tjekke ud, hvis man skulle have bare den mindste interesse i dette.

Som vært gennem Airbnb er du dækket af virksomhedens værtsgaranti som beskytter dit hjem og dine ejendele mod utilsigtede skader, op til 6 millioner kroner. Værtsgarantien dækker alle udlejere på siden og man skal derfor ikke tilmelde sig for at være dækket af denne. Det er gratis at oprette din lejebolig på Airbnb og virksomheden tjener derfor udelukkende penge på reservationsgebyr, som består af 3% af alle reservationer.

"Super! Har udlejet et værelse i Aarhus og mødt mange supersøde og dejlige mennesker fra mange lande, og endda tjent lidt til huslejen samtidig. Jeg har aldrig haft problemer med penge eller lejere gennem Airbnb."

Asbjørn Nielsen - Trustpilot

Læs mere om værtskab og estimeret indtjening her.

Når alt kommer til alt, er Airbnbs fornemmeste opgave at skabe kontakt mellem lejere og udlejere i forbindelse med deling af private lejeboliger, hvilket virksomheden i den grad formår. Er du derfor på udkig efter at spare penge eller skabe unikke oplevelser på din næste rejse, så er Airbnb værd at se nærmere på.   

Virksomhedens services er tilgængelig på hjemmeside og gennem applikation.  

Hvad synes du om tjenesten?