HomeAway

HomeAway - Udlejning af billige ferielejligheder i hele verden

homeaway_rejse

HomeAway

Hjemmeside: homeaway.dk

Område: Hele verden

Pris: Alt fra 500 kr. - 30.000 kr. 

Brug: På HomeAway kan du leje eller udleje ferieboliger privat i hele verden. 

Der er igennem en årrække kommet flere og flere alternativer til hoteller, når der skal bookes ferie. Deleøkonomiens indtog har betydet, at private boligejere i højere grad selv har mulighed for at være involveret, når deres sommerhuse og ferielejligheder udlejes.  

En af disse markedspladser er HomeAway, som gør det muligt for privatpersoner at udleje deres private ferieboliger til interesserede igennem en online platform. Forskellen for HomeAway og en anden deleøkonomisk udlejningsplatform som Airbnb, er at man udelukkende låne hele hjem og ferieboliger. HomeAway inc. Er verdens største marked for ferieboligudlejning og deres markedsplads fordeler sig over mere end 25 websteder og en række forskellige sprog, herunder dansk ved HomeAway.dk.

Gennem HomeAway er det muligt at finde et bredt udvalgt af ferieboliger og sommerhuse, da virksomheden repræsenterer over 700.000 ferieudlejningsejendomme i 190 lande, herunder Danmark, Sverige, Tyskland, Spanien, Frankrig, Thailand og USA.

Homeaway ferielejlighed
Homeaway ferielejlighed

Fordele som lejer
Som lejer er HomeAway et godt alternativ til dyre hoteller og afbudsrejser, da der er ofte mulighed for at spare penge, hvis man ikke er interesseret i den ekstra service som et hotel tilbyder. Dette kan være i forbindelse med storbyferier, hvor priser på hoteller ofte er høje.

Et eksempel herpå kunne være at leje et privathjem i stedet for at et booke hotel i London. I dette tilfælde ville der være mulighed for at leje en lejlighed i centrum af London til en bedre pris end dyre hoteller. Ved at spare penge på ferieboligen skabes muligheder for at rejse til spændende destinationer, da man ikke udelukkende behøver at vælge billige flybilletter.  

Udover det økonomiske perspektiv giver leje af privatboliger gæster mulighed for at få en speciel og mere intim oplevelse af den pågældende feriedestination. Dette er ideelt for rejsende som ønsker at skabe mindeværdige oplevelser i forbindelse med eksempelvis et sabbatår.

"Vi har nu to gange lejet feriebolig gennem HomeAway.dk. Vi lejede direkte af ejerne og skulle selv bestille fly og sørge for transport til og fra lufthavn, men til gengæld har kun betalt 15.000 kr. for 3 personer i Spanien. Vi boede i en stor ferielejlighed med pool, opvaskemaskine, vaskemaskine, TV, DVD, stereoanlæg, aircondition og alting fungerede bare super godt. For os var det luksusferie til discountpris!"
Dorthe Bendix Christensen - Trustpilot

Gode råd i forbindelse med privat leje af feriebolig
Som potentiel lejer er det en god ide at kigge nærmere på anmeldelser fra tidligere besøgende. På HomeAway skal man specielt være opmærksom på at boliger med 5 stjerner fra tidligere besøgende, står øverst efter en søgning. Det er i den forbindelse ubetydeligt om anmeldelsen er givet af 5 eller 50 tidligere gæster. Vil man som boligsøgende derfor sikre sig de bedste forhold, er det en god huskeregel at opveje antal stjerner med antal anmeldelser, da dette danner et billede af annoncens kvalitet og troværdighed.  

Derudover er det værd, at være opmærksom på den pågældende udlejers svartid, samt hvornår udlejer sidst har opdateret udlejningskalenderen. Dette giver ligeledes et indblik i  den pågældende boligejers troværdighed.

Så hvad end du søger feriehuse i Italien, lejlighed i New York eller en skihytte til skiferien i Østrig, er det værd at have med i dine overvejelser om leje af privatboliger opfylder dine ønsker. I så fald vil en deleøkonomisk platform som HomeAway, være en mulighed for at få råd til drømmeferien.

Andre i samme kategori

Hvad synes du om tjenesten?