Lets Go

LetsGo - Delebil, når det passer dig

biludlejning

LetsGo

Hjemmeside: Letsgo.dk

Område: Primært København, Aarhus og Odense.

Prisniveau:
270 kr. kontingent om måneden.
Timepris: 20 kr. - 48 kr.
Km pris: 2,75 kr. - 5 kr

Brug: LetsGo stiller delebiler til rådighed i Danmarks største byer. Du reserverer bilen på nettet og afhenter bilen på dens plads. Bilen skal afleveres samme sted igen.

Nu er der hjælp at hente, når du står og mangler en bil, men ikke har behov for en til daglig. Det er nemlig dyrt at være bilejer, men heldigvis dukker der flere delebilskoncepter op, som tilbyder nem og billig biludlejning nær dig. En af dem er LetsGo.

LetsGo er en non-profil organisation, som tilbyder billig biludlejning via delebiler rundt om i Danmark. De kæmper for bæredygtighed i byerne, for som de siger: ”Jo flere medlemmer, vi har, desto færre biler vil der statistisk set køre rundt på vejene – og jo mindre trængsel og CO2-udslip vil der være”. Alt eventuelt overskud går til forbedring af delebilsordningen og til at udbrede den i hele Danmark.

LetsGo har 185 biler fordelt i København, Aarhus, Odense og fem andre byer. Når du har valgt en bil i dit nærområde, reserverer du den online og afhenter den på sin faste plads. Bilen skal afleveres igen samme sted.

biludlejning
biludlejning
biludlejning

Udvalg af biler

15% af bilerne hos LetsGo er elbiler. Herunder kan du få lov at leje en fed Tesla, dog kun hvis du samlet har betalt kontingent for 1000 kr. Det kræver altså lidt at nå til Tesla’en. Den anden type elbil, som alle kan leje fra start, er en Renault Zoe.

Udover elbilerne kan du leje alt fra mini til varevogne, så der er biler til et hvert behov. Du betaler pr. time og pr. km. I dagtimerne (06-20) koster det mellem 20 kr. og 48 kr. pr. time. I nattetimerne (20-06) er det gratis pr. time. Km prisen ved de første 100 km svinger fra 2,75 kr. til 5 kr. Når du over de 100 km, koster det fra 2,25 kr. til 4 kr. pr. km.

Under bilpriser på hjemmesiden kan du hurtigt få et overblik over de forskellige biler, deres priser pr. km og pr. time, og hvor de holder henne. En Volkswagen Up koster fx 20 kr. i timen i dagstimerne og 2,75 kr. pr. km de første 100 km. Herudover skal du betale medlemskab.

”Vores biler erstatter behovet for at have egen bil. Danske og internationale undersøgelser viser, at en delebil som minimum erstatter 6 privatejede biler.” - LetsGo

Medlemskab

For at være medlem skal du være fyldt 23 år og selvfølgelig have et gyldigt kørekort. Det normale medlemskab koster 0 kr. i oprettelse og et kontingent på 220 kr. om måneden. Hertil skal du betale selvrisikoforsikring til 50 kr. pr. måned. Den samlede udgift er derfor 270 kr. om måneden. Man kan også oprettes som tillægsmedlem, gæstemedlem og passivt medlem, som du kan læse mere om her.

Ordningen er god, hvis du har behov for en bil flere gange om måneden. Hvis du meget sjælendt skal bruge en bil, er det dyrt at betale 270 kr. fast hver måned. Det er desuden muligt at leje bilerne i længere perioder, hvis du fx skal på ferie. Du kan med fordel benytte LetsGos prisberegner, for hurtigt at danne dig et overblik over prisen.

Andre i samme kategori

Hvad synes du om tjenesten?