Hvor er det vildt

Deleboks

Deleboks

Deleboks - Billig flytning for alle i Aarhus!

Billig flytning Aarhus - Deleboks

Deleboks

Hjemmeside: deleboks.dk

Område: Aarhus

Pris:
10 kasser gratis i 14 dage 
- herefter 49 kr. om ugen.
10 ekstra kasser: 20 kr. 
Forsikring: 10 kr. 
Depositum: 500 kr. 

Brug: Med Deleboks kan du gratis låne miljøvenlige flyttekasser i Aarhus. Kasserne skal afleveres rengjort tilbage samme sted, som de er hentet. Der er 4 opsamlingsteder i Aarhus.  

Der er med tiden kommet flere alternativer til, hvordan en flytning kan gøres billigere. Her er en mulighed, som foruden at være gratis også er skånsom for miljøet. Konceptet har fået navnet, Deleboks.

Deleboks er en nystartet virksomhed, som udlåner gratis flyttekasser. Flyttekasserne er et nemmere, sikrere, billigere og ovenikøbet mere miljørigtigt valg, frem for de normale flyttekasser af pap, som er hårde for miljøet.

De tre unge fyre som er virksomhedsstiftere af Deleboks, er studerende fra Aarhus Erhvervsakademi. Hele projektet startede i første omgang som en idé i forbindelse med et skoleprojekt, som efterfølgende blev udviklet og realiseret i Aarhus i samarbejde med en erfaren forretningsmand, som ydermere er idémanden bag konceptet, Freetrailer, hvor man kan låne en gratis trailer. 

Billig flytning Aarhus - Deleboks
Billig flytning Aarhus - Deleboks

En ekstra detalje er, at kasserne (selvfølgelig) skal returneres igen, så andre kan få glæde af dem under deres flytning, men så slipper du også for at skulle opbevare dine flyttekasser til næste flytning, hvis de da ellers holder så længe.

Mange er rigtig glade for Deleboks, som du bl.a. kan læse i citaterne herunder.

“Fedt koncept! Jeg glæder mig til at bruge kasserne næste gang jeg skal flytte. Det er altid dejligt med noget miljøvenligt og gratis.”
Sarah Patocska - Trustpilot

“Super koncept, robuste og praktiske kasser og rigtig god service.”
Kasper Løvborg Jensen - Trustpilot

Deleboks er stadig forholdsvis nye på markedet, de forsøger hele tiden at tilpasse og forbedrer deres koncept udfra den feedback de får fra deres kunder. Derfor bliver alle nye kunder spurgt om nogle få spørgsmål enten ved afhentning eller returnering af deleboks-flyttekasserne. Deleboks er på nuværende tidspunkt kun tilgængelige i Aarhus, men på sigt bliver det udvidet til andre større byer i Danmark.

Sådan virker det
Du kontakter Deleboks gennem deres hjemmeside eller Facebookside, hvor du kan booke op til 10 gratis flyttekasser. Derefter skal flyttekasserne afhentes på et af de 4 udleveringssteder i Aarhus. Du har 14 dage fra du har afhentet kasserne, til de skal afleveres tilbage, med mindre du betaler et gebyr, så kan du have kasserne i længere tid efter aftale. Til sidst skal kasserne afleveres rengjorte, så de er klar til en ny flyttetur.

Så hvis du gerne vil have en billig flytning og bor i Aarhus eller skal flytte til Aarhus, så kig forbi Deleboks.dk og få mere af vide.

Andre i samme kategori