byttemarked

Byttemarked - Gratis genbrugsmarkeder, hvor du kan bytte ting og sager

Byttemarked

Byttemarked

Hjemmeside: byttemarked.nu

Område: Hele Danmark

Pris: Gratis

Brug: Byttemarked skaber rammen for gratis genbrugsmarkeder, hvor du kan bytte dig til lækre ting og sager

Dine gamle ting har værdi, og ved at bytte med andre kan tingenes levetid forlænges, penge kan spares og vi kan hjælpe hinanden og skåne miljøet mens vi gør det.

At bytte dine brugbare ting, og derved forlænge deres levetid, frem for at lade dem ende som ligegyldigt og forurenende affald, er en god måde både at gøre en forskel for mennesker og miljø.

Byttemarkeds koncept er simpelt: pengeløse genbrugsmarkeder. Du har sandsynligvis en masse gode ting som du ikke bruger mere, men som stadig har masser af liv i sig. Medbring dine ting på Byttemarked og placér dem på borde, opdelt efter kategori. Herefter er der fri leg til at gå på eventyr i dine miljøbevidste kumpaners medbragte genbrugsgodter.

Konceptet er anbefalelsesværdigt og skaberne af Byttemarked sørger for en platform der gør det let og overskueligt at finde byttemarkeder over hele Danmark. De formidler også erfaringer fra tidligere byttemarkeder og tilbyder materialer der gør det lettere for vordende arrangører at stable deres event på benene.

Byttemarked
Byttemarked

På Byttemarked.nu er det f.eks. muligt at finde en eventkalender, kort over byttebyer, lokale facebookgrupper med fokus på genbrug og byttemarkeder, guide til at organisere eget byttemarked, skabeloner til plakater og meget mere - så der er ingen undskyldning for ikke at få ryddet op i gemmerne og komme afsted til et byttemarked nær dig. Har du selv lyst til at arrangere et byttemarked, kan du gøre brug af guiden på hjemmesiden og få yderligere hjælp til at komme i gang ved at kontakte sekretariatet på siden. Har du allerede arrangeret et byttemarked, er det muligt at dele eventet på Byttemarked.nu samt deres Facebookside.

Udover det positive miljømæssige aspekt af genbrug og byttemarkeder, har de også en gavnlig effekt for det sociale fællesskab i lokalsamfundet. På byttemarkederne har de fremmødte nemlig rig mulighed for at knytte bånd med ligesindede individer over et lækkert trøjebytte, og eventuelt en god kop kaffe.

Ideologien og ambitionerne bag Byttemarked.nu er bestemt prisværdige. Et lille skridt mod en bedre og mere lige verden - så er du interesseret i det, samt gratis ting - så kig forbi Byttemarked.nu og kom afsted.

Andre i samme kategori

Hvad synes du om tjenesten?