Danskerne vil have dansk design

Vi danskere er vilde med dansk design. Og heldigvis for det! Tanken om at vi støtter vores egne designere og kunstnere er god. Det kan give en vis for samhørighed med kunstnerne, at vi ved, at de er danske. Danmark er et af de lande, hvor boligindretning er meget højt prioriteret. Fordi vi tilbringer så meget tid i hjemmet med både familie og venner vil vi også gerne vise vores omgivelser at vi bruger penge og tid på indretningen.

 

Lyngby vasen

Rigtig mange danskere går efter de danske designklassikere, der kan stå fremme år efter år. Et godt eksempel på dette er Lyngby vasen, der med sin minimalistiske stil passer ind i de fleste skandinaviske hjem. Måske har du ikke en selv, men du har garanteret hørt om den eller set den. Vasen har fået stor hype på f.eks. de sociale medier og er blevet en ny-moderne klassiker. Den originale Lyngby vase blev i 2012 relanceret efter i flere årtier at have været ude af produktion. Relanceringen viste sig at være et godt træk, for modellen blev voldsomt populært i alle typer af hjem og hos alle aldersklasser.

 

Menu

Et andet dansk brand, der for alvor har fået fat i danskerne er danske Menu, der har formået at produktudvikle og forandre sig. Dette brand følger med tiden og tendenserne og leverer lækkert minimalistisk boliginteriør. Boliginteriør der både er ukomplicerede designobjekter, som du kan sætte pris på nu og for altid, samt moderne og kreative løsninger til det moderne liv. Dette brand har med sine smukke ofte organiske objekter til dagligdagen, cementeret sig som et af danskernes foretrukne interiørbrands. Og netop det, at objekterne er funktionelle og brugervenlige, er dansk design som regel også gennemsyret af god kvalitet. Vi danskere vil have design, der er anvendeligt. Køkkenredskaber skal ligge godt i hånden, stolen skal være god at sidde i, tøjet skal være behageligt og praktisk at have på osv. osv.

 

Hay

Også på møbelfronten er vi danske vilde med dansk design og det er ikke kun klassikere som Arne Jacobsens svanen og syveren samt Børge Mogensen’s sofaer og Montanas’ reolsystemer, der præger de danske hjem. Også nyere danske designere får lov til at komme ind på markedet, så som danske Hay fra 2002. Netop kvalitet og godt håndværk i kombination med humoristisk design, har fået dette brand med på banen. Vi danskere lever i dag et fleksibelt liv og derfor skal der være plads til fleksibilitet i hjemmet. Med de moderne Hay møbler får man mulighed for at få funktionelle løsninger tilpasset vores behov. Brandet supplerer deres møbelkollektion med boliginteriør i lækre materialer og er især blevet kendt for deres smukke og enkle puder i flotte farvekombinationer, der lige gøre sofaen lidt mere lækker og eksklusiv at se på.

Uanset hvad du er til stilmæssigt, så er der et stor udvalg af både etablerede og up-coming danske designere indenfor både mode, interiør og møbler, der kan tilfredsstille selv den største designnørd med kvalitet og lækkert design.

 

Se mere design

Brug et executive search bureau

Hvad synes du om tjenesten?