Hvad din favorit blomst siger om din personlighed

Vi er alle tiltrukket af forskellige ting her i verden. Nogle går ufatteligt meget op i materialle goder, hvor andre søger frihed fra dem. For nogle er det bedste i verden at være omgivet af massevis af mennesker, mens andre søger ro og plads til at være alene. Nogle går op i at beklæde deres kroppe med den seneste mode, mens andre tager på nudist strande og ophold. Vi er som én stor farverig blomsterhave – så mange forskellige mennesker, med hver deres personlighed og præferencer, der tilsammen giver en verden fuld af oplevelser og unikke indtryk. De ting vi foretrækker over andre, hænger selvfølgelig sammen i et større mønster der er vores samlede personlighed. Aktivisten der melder sig ind i Greenpeace for at hjælpe truede dyrearter, er næppe en person der smider affald på gaden eller har drømme om at blive multimillionær. Det er ikke fordi vores valg begrænser os – tværtimod, ethvert valg lukker nogle døre men åbner så mange flere. Det interessante er, hvordan præferencer i ét område hænger så direkte sammen med præferencer andre steder i livet. Du vil måske have svært ved at tro det, men dine præferencer når det kommer til farver eller TV serier har rigtigt meget at sige når det kommer til hvilke mennesker du vælger at omgås med, og hvordan du har det med politik. I denne artikel sætter vi fokus på, hvad din favorit blomst siger om din personlighed i det store hele.

 

Hvis du er stor fan af roser, viser det at du er en person med flere sider. Du har et ansigt du viser ud ad til, som du går meget op i er pænt og rart at omgive sig med. Det er ikke i overdreven grad, men du ved at det har en betydning. Når folk kommer tæt på, kan du godt finde på at lade dem mærke dine “torne” til at starte med. Det er ikke for at skræmme dem væk – det er for at passe på dig selv. Du lader dem se de dele af dig, som måske er knap så pæne, og har en tendens til nogle gange at overdrive disse dele når folk kommer tæt på. Når du viser det pæne ansigt, vil du gerne have at folk ser hvem du “virkelig” er før du lukker dem helt tæt på – de må acceptere dine mindre pæne sider også, eller ender du med at blive såret når de finder ud af du er mere end et kønt ansigt.

 

Anemoner har forskellige betydninger alt efter farven. Hvis du er til den hvide anemone, går du meget op i din renhed. Det er ikke nødvendigvis kun på et hygiejne-niveau, men også mere personligt. Du går op i at overholde de aftaler du laver, og bliver fortvivlet hvis folk får et forkert “plettet” indtryk af hvem du er. Den blå anemone symboliserer at du er en ret optimistisk person på flere områder i dit liv, også selvom du kan være i situationer hvor det kniber på andre.

Hvad synes du om tjenesten?