Dogley billig hundepasser

Dogley - Find en billig hundepasser nær dig

Dogley

Dogley

Hjemmeside: Dogley.com

Område: Hele Danmark

Pris: 
Gratis oprettelse
50 kr. - 300 kr. for pasning/luftning

Brug: Med Dogley kan du nemt og hurtigt finde en hundepasser, når du skal på ferie eller lign. Der er masser af søde hundeelskere, som er klar til at tage sig kærligt af din hund. Du kan også selv melde dig som hundepasser, hvis du bare ikke kan få nok af hunde!

De fleste ved, hvor svært det kan være at få passet sin hund, når man fx skal på ferie. Familien er måske heller ikke hjemme, og så er den eneste udvej måske en dyr hundekennel med dårlige forhold. Dogley giver dig muligheden for at finde en billig hundepasser privat, som tager sig godt af din hund.

Dogley er et website der bringer hundeelskere sammen fra hele Danmark. De hjælper til med at finde hundepassere i dit nærområde nemt og hurtigt. Alle hundepassere er kvalitetsgodkendt og kan derfor tage sig godt af din hund. Når du får passet din hund gennem Dogley er du forsikret igennem Agria Dyreforsikring. Du kan derfor roligt læne dig tilbage på din ferie. Dogley er en 100% dansk virksomhed med hovedkontor på Vesterbro i København.

Dogley hundepasning
Dogley hundepasning

Inde på Dogley’s hjemmeside kan du hurtig komme i gang med din søgning efter en privat hundepasser i nærheden. Du taster ganske enkelt oplysninger ind om perioden for pasning, dags eller døgnpasning, hundens størrelse osv. Så bliver du præsenteret de hundepassere tættest på dig som matcher dine behov.

Det er muligt at læse om de forskellige hundepassere og deres kompetencer, samt hvilke ønsker de har for pasningen. Du kan ligeledes se bedømmelser fra tidligere hundeejere. Pasningen kan foregå hjemme hos dig selv eller hos den valgte hundepasser. Alt sammen aftales mellem dig og passeren.

"Vi havde fornøjelsen af at få Toffie passet en hel vinterferie hos Lina og familie. Det var vi super glade for. Lina holdt os opdateret undervejs, og vi følte os trygge ved at Toffie havde det godt, og ikke mindst at familien, nød at have hende. Det var tydeligt da vi hentede Toffie, at hun havde hygget sig. Thumbs up!"
Toffies ejer

"Jeg behøvede pasning på Fyn til min lille Nala i forbindelse med en weekendkonference i Nyborg, idet jeg kom fra København og skulle videre til Ærø. Med få timers varsel fik jeg kontakt med Birgit, og afleverede i hast Nala hos hende. Lille Molly og Nala tumlede rundt og legede fra dét øjeblik jeg trådte ind ad døren. På intet tidspunkt var jeg i tvivl om, at Nala var i de bedste hænder, og jeg modtog søde sms-hilsner fra Birgit"
Nalas ejer

Elsker du hunde, men ejer du desværre ikke en, kan du melde dig som hundepasser på Dogley. Det er gratis at oprette sin profil, og det tager ikke mange sekunder at komme i gang. Alt kontakt mellem ejer og passer samt betaling foregår online. Det er dog muligt at arrangere et møde med en hundepasser for at se om kemien er til stede mellem hun og passer.

Fordelene ved Dogley er, at du nemt og hurtigt kommer i kontakt med andre hundeelskere, som vil tage sig kærligt af din hund. Tjenesten er gratis, du betaler kun den pris i aftaler for pasningen. Prisen varierer alt efter hvilken hvilken passer man finder og hvor længe man skal have hunden passet. Svartiden på henvendelser kan også tage tid og risikoen for ingen svar er også tilstede. De fleste profiler er udfyldt med beskrivende tekst og billeder, så du har et godt billede af hvem du er i kontakt med.

Held og lykke med hundepasningen!

Andre i samme kategori

Hvad synes du om tjenesten?