ERP

Fem Gode Grunde Til at Blive Ekspert i ERP Systemer

Livet er fuldt af muligheder, og det kan være svært at vælge hvor man skal bruge sin tid. Nogle valg omkring læring bliver truffet for dig, eksempelvis hvad du lærer igennem den tidlige skolegang. Hvad er værd at lære, og hvad er ubrugeligt i længden? Vi har talt med Jørgen Olesen omkring hans passion for et emne der interesserer ham: ERP Systemer.

Ifølge Jørgen har ERP Systemer været en ikke mindre end genial ting at sætte sig ind i. For at vide om noget er værd at give sig i gang med, kan det godt betale sig at snakke med andre der er gået samme vej. Lyt altid til de eksisterende eksperter før du beslutter dig for, om det er et emne du selv bør specialisere dig i.

Der er ifølge Jørgen rigtigt mange gode grunde til at arbejde med ERP Systemer. Der kunne skrives hele bøger om, hvorfor stort set alle emner er spændende. Vi opsummerer herunder 10 gode grunde til, at ERP Systemer er værd at blive ekspert i.

  1. Når du opnår en dyb forståelse for ERP systemer, vil du sidde med en rigtig rar følelse. Det at have brugt sin tid fornuftigt, og ende ud med en bedre forståelse for et emne er noget der virkeligt føles godt. Livet handler om at have det godt, og viden kan faktisk forbedre hvordan vi har det.
  2. Vi mennesker er nødt til at hjælpe hinanden og bære i flok. Ved at samarbejde kan vi nå nye højder, som vi aldrig ville kunne opnå hvis vi kun hjalp os selv. Folk lærer forskellige ting, og der er mange derude der ikke kender særligt meget til ERP Systemer. Ved at blive ekspert i ERP systemer kan du hjælpe de mennesker, der ikke selv har en stor forståelse for emnet.
  3. Det er altid imponerende at høre nogen tale om et emne de er passionerede for. Ved at lære om ERP Systemer i en sådan grad, at du kan tale passioneret om det, vil du kunne inspirere og imponere folk omkring dig. Jo mere vi ved om et emne, jo mere forstår vi at værdsætte det.
  4. At fordybe sig i ERP Systemer, eller et hvilket som helst andet emne for den sags skyld, giver en midlertidig flugt fra omverdenen. Når du som ekspert begynder at arbejde på kanten af din forståelse for ERP systemer, vil du opleve et enormt fokus. At lukke verden og alle dens problemer ude for en stund, og fokusere på en enkelt problemstilling, kan være yderst befriende.
  5. Når du er ekspert i ERP Systemer kan du for alvor skabe værdi. Der er mange der ved at man kan benytte sig af dynamics nav, men deres viden er ofte begrænset. Jo mere du ved om et emne, jo flere muligheder ser du og jo bedre kan du hjælpe folk omkring dig. Som ekspert kan du gøre en forskel.
Hvad synes du om tjenesten?