Freetrailer

Freetrailer - Lej en gratis trailer

Freetrailer

Freetrailer

Hjemmeside: freetrailer.dk

Område: Hele Danmark

Pris:
Reservationsgebyr: 25 kr.
Ekstra dags leje: 199 kr.
Selvrisikodækning: 39 kr.
Manglende eller for sen afhentning: 199 kr. 
For sen aflevering: 300 kr. + 199 kr. pr. dag
Aflevering udenfor åbningstiden: 300 kr.
Rengøringsgebyr: 500 kr.

Brug: Skal du leje en trailer, så er Freetrailer måske noget for dig. Der er opsamlingssteder i hele landet, husk at aflevere traileren til tiden, ellers kan det blive dyrt. 

Freetrailer.dk er en IT-virksomhed, som udlejer trailere online. Du kan leje en trailer gratis for korte lejeperioder, eller længerevarende perioder for et mindre beløb. Trailerne kan lejes i flere varianter og størrelser og du er med til at planlægge afhentning/aflevering.

Freetrailer udlåner gratis trailere gennem samarbejdspartnere i Danmark, Sverige, Tyskland, Norge, Finland og Polen. I 2004 blev de lanceret i Danmark og har den dag i dag mere end 1500 trailere til udlejning, for folk der vil spare. Som samarbejdspartner med freetrailer får man gavn af Freetrailers servicemontørere, som kommer rundt i hele landet og vedligeholder trailerne, så de er klar til brug.

Freetrailers forretningsplan er bygget op omkring gratis lån af trailere og er på kort tid vokset til at være en vigtig udbyder inde for den deleøkonomiske verden. Når man besøger siden, kan man gennem 4 steps leje sin trailer. Man vælger i hvilket postnummer, man vil leje traileren, hvilken dato for afhentning/aflevering, hvor den skal afhentes og tidspunktet samt størrelsen på den trailer man vil leje. Til sidst skal man bare hente traileren hos en af udlejningspartnerne. Reservation af en trailer har et gebyr på 25,-.

Freetrailer
Freetrailer

Fordele:
Den største fordel ved at leje en trailer via Freetrailer er, at man selv kan planlægge og bestemme tid og sted for afhentning og levering. Der er ikke et netværk, du skal forhøre dig ved, ingen køer i diverse fysiske butikker med lange ventetider og forskellige åbningstider, man skal tage hensyn til. Man får et hurtigt overblik over sin låneplan af trailer, og den periode man har den i sin besiddelse. For 39,- kan man få selvrisikodækning med i lejeperioden.

Ulemper:
Når man lejer en trailer, skal den blive i det land som den er udlejet, da det ellers er ens egen forsikring og selvrisiko, der kommer til at dække eventuelle skader. Husker man ikke at forlænge sin periode 1 time før man afleverer, eller afleveres traileren for sent, betaler man minimum 499,-. Der er dog mulighed for at forlænge sin leje af trailer, hvis man giver besked inden den sidste time er påbegyndt.

Andre i samme kategori

Hvad synes du om tjenesten?