Handyhand

Handyhand - Find en håndværker eller handymand nær dig

Handyhand

Handyhand

Hjemmeside: handyhand.dk

Område: Hele Danmark

Pris: 

Brug:  

Det kan være svært at finde en pålidelig håndværker til en ordentlig pris. Skal du have ordnet dit badeværelse eller er du en selv en handyman som kunne bruge lidt ekstra arbejde, så har du nu muligheden hos Handyhand.dk!

Handyhand.dk har siden 2009 hjulpet private med at få løst praktiske opgaver i og omkring hjemmet. Det er et site, hvor du kan finde hjælp til dine huslige projekter eller tjene en ekstra skilling ved at hjælpe andre med deres opgaver. Handyhand tilbyder flere kategorier, lige fra privat rengøring i hjemmet og børnepasning til havearbejde og renoveringsprojekter. Lige nu er der mere end 6000 personer klar til at hjælpe dig.

Handyhand
Handyhand

Det er gratis at lave et opslag omkring en håndværkeropgave, man vil have ordnet. Du modtager derefter tilbud fra “handyhands”, som vil varetage opgaven for dig. Herfra kan du sortere i de tilbud, du modtager og stille og roligt finde frem til den rette mand eller kvinde til jobbet. Det er også muligt selv at søge efter personer til jobbet, hvis man hellere selv vil finde sin handymand. Man taster sin opgave ind som f.eks. havearbejde eller rengøring samt det postnummer, man vil søge i. Herfra kan du skimte de forskellige profiler, som kommer frem og finde din perfekte handymand til opgaven.

Er du selv en håndværker?
Er du VVS, elektriker eller generelt bare en altmuligmand som trænger til lidt ekstra indtjening, kan du tilbyde din arbejdskraft ved siden af arbejde eller studier. Du opretter bare en profil på sitet og kan så byde ind på arbejdsopgaver, der ligger inde for dine kompetencer. Du kan også vente på, forhåbentligt, at blive opsøgt af nogle, som skal have fikset diverse ting.

Betaling for håndværkeropgaverne foregår mellem de to parter. Håndværkeren sætter en timepris, som evt. kan forhandles. Der kan også bydes på enkelte opgaver, hvor håndværker tager kontakt og får detaljer på plads i forhold til arbejdet.  

Andre i samme kategori

Hvad synes du om tjenesten?