hjælp til hverdagen

Workr - Tilbyd din hjælp og tjen lidt ekstra hver måned

hjælp til hverdagen

Workr

Hjemmeside: workr.dk

Område: Hele Danmark

Pris: Gratis app

Brug: Med Workr app'en kan du tilbyde din arbejdskraft eller søge efter hjælp til fx rengøring, lektiehjælp eller havearbejde. 

WorkR er genvejen til folk der ønsker hjælp til hverdagens opgaver. Applikationen skaber kontakt mellem privatpersoner og faglærte såvel som ufaglærte personer, som ønsker at stille deres arbejdskraft til rådighed imod betaling. Opgavekategorierne spænder vidt og kan være alt fra hjælp til hundeluftning, lektier, børnepasning og rengøring.

Applikationen giver brugere mulighed for at få hjælp til praktiske opgaver. Betalingen sker ved engangsbeløb for fuldført opgave eller ved timebetaling. Priserne varierer ligeledes efter opgavens størrelse og efter hvem der udfører den. Er der tale om en simpel maleropgave, kan man som bruger måske nøjes med en erfaren handyman og ikke nødvendigvis en professionel maler, derfor vil det i et sådan tilfælde være en fordel at vælge den billigere handyman.

WorkR er en oplagt mulighed for personer som ønsker at tjene lidt ekstra ved siden af deres nuværende løn. Der er med WorkR mulighed for at styre sine arbejdstider og en anmeldelsesfunktion er ligeledes medvirkende til at andre brugere kan give en vurdering af arbejdskraften. Gør man dermed et godt stykke arbejde og modtager gode anmeldelser skabes der fremadrettet bedre forudsætninger for nye og spændende arbejdsopgaver. Der er ingen specifikke krav til personer der ønsker at tilbyde arbejdskraft og det er derfor en god mulighed for studerende som ønsker at tjene ekstra penge og supplere deres SU.

WorkR hjælp
WorkR hjælp
WorkR hjælp

Gratis – uden skjulte gebyrer
Applikationen og konceptet er gratis at benytte og WorkR står dermed udelukkende for formidlingen imellem personer der søger –og tilbyder hjælp til forskellige opgaver. Betalingsmetoderne er mange, da det er op til de indblandede parter selv, at vælge hvilken der er mest hensigtsmæssig. Der er eksempelvis rig mulighed for en enkel og sikker betaling via MobilePay. Så hvad end du søger hjælp til opgaver eller gerne vil tjene lidt ekstra, så er WorkR stedet, hvor vi sammen kan hjælpe og opfylde hinandens behov.  

Andre i samme kategori

Hvad synes du om tjenesten?