Hvilken stil foretrækker kvinder

De fleste vælger tøj for at tilfredsstille andres smag, og det kunne egentlig være interessant at vide, hvad andre rent faktisk tænker om din stil.

Vi har spurgt en række kvinder i forskellige aldersgrupper, om hvad de foretrækker mænd har på, og hvad de finder mest attraktivt.

  1. Det er efterhånden et velkendt faktum, at det først én kvinder lægger mærke til, er dine sko. For kvinder kommunikerer valget at fodtøj en masse oplysninger, inden du overhovedet har åbnet munden. Er du single og stadig bor derhjemme eller typen der bruger selvbruner og får vokset kroppen, eller manden der går mere op i sit eget udseende end kvinden. Måden hvorpå du vælger fodtøj, kan direkte tilsidesættes med måden du tager beslutninger i andre situationer i livet. Det er i al fald sådan kvinder ser det. Kvinder værdsætter en mand, der ved hvilke sko, der komplimenterer hans personlige stil, og en mand der med selvsikkerhed vælger sko. Invester i et par klassiske sko og sørg for at vedligeholde dem, så de altid ser nye og velholdte ud.
  1. Kvinder sætter pris på en mand der forstår at vælge de rette sorte strømper. Tætsiddende bukser med opsmøg, hvor strømperne ses, er meget populært. Hvis vejret er godt, kan du også vælge helt lave strømper, der ikke kan ses i skoene. Det udstråler noget uformelt og afslappet. Det ligner, at du ikke har forsøgt for meget, men vi ved alle, at du har brugt lang tid på det helt rigtige opsmøg.
  1. Chinos er fantastiske. De kan bruges til alle lejligheder, og ligegyldigt hvad du derudover har på, så vil du altid se velklædt ud. Du kan med fordel tage dem på i stedet for jeans. Sørg for at have chinos i marineblå, sandfarvet og oliven grøn. Derudover kan du vælge alverdens farver.
  1. I stedet for en almindelig T-shirt bør du vælge én med et par knapper i halsen (kaldet Henleys). Du skiller dig ud fra mængden af mænd i almindelige T-shirts, og får kvinders opmærksomhed.

Alle kvinder elsker mænd i jeans og en hvid trøje. Det er så simpelt og alligevel helt perfekt. Vælg en tætsiddende trøje – dog ikke alt for stram, og køb dig et par jeans i god kvalitet, som gerne må være slimfit.

Hvad synes du om tjenesten?