Vigo

Vigo - Tjen lidt ekstra ved at hjælpe med indkøb

Vigo

Hjemmeside: Vigo.dk

Område: Hele Danmark

Pris for indkøb og levering af pose:
1 pose: 34 kr. 
2 poser: 44 kr. 
3 eller flere: 54 kr. 

Brug: Vigo giver dig mulighed for at tjene lidt ekstra ved at handle for dem, der ikke har muligheden selv. Det er perfekt hvis du er studerende eller helt ung og mangler lidt ekstra på hånden. Få hjælp til indkøb, hvis du er gangbesværet eller simpelthen har for travlt til at handle.

Har du en travl hverdag, kan det være svært at finde tiden og glæden til at handle ind til aftensmaden. Nogen vil måske gerne, men har skavanker, der gør det besværligt at bære rundt på de tunge indkøbsposer. Nu kan du få hjælp til dine indkøb med Vigo, hvis du handler i Rema 1000. 

Vigo er en deleøkonomisk indkøbs- og udbringningstjeneste af Rema 1000, som forbinder dem som ikke har mulighed for at handle, med dem som har tid og lyst til at hjælpe andre med de daglige indkøb. Du får muligheden for at købe ind for din nabo og samtidig tjene lidt ekstra, lige når det passer dig. 

Tjenesten er bygget op i Rema 1000s eksisterende APP og giver dig blandt andet mulighed for at oprette indkøbslister online, finde tilbud på dagligvarer, lave en madplan, se tilbudsavisen og selvfølgelig muligheden for at få bragt dine dagligvarer lige til døren, eller tjene penge på at handle for andre.

vigo
vigo

Gør det nemt at handle ind

Rema 1000s app fungerer rigtig godt – det er en fornøjelse at sidde derhjemme og oprette sin indkøbsliste i fred og ro. Der er mulighed for at søge efter specifikke varer, men Vigo giver også mulighed for at bladre den aktuelle tilbudsavis igennem, og ved ét enkelt tryk kan du tilføje varer direkte til indkøbslisten. Ønsker du varerne på indkøbslisten leveret til døren, vælges dette efterfølgende. Her vælger du hvornår varerne senest skal leveres, eller er det muligt at vælge "Hurtigst muligt", hvis du har travlt.

Vigo giver mulighed for at hjælpe andre med at handle ind og derved tjene lidt ekstra ved siden af SU’en, hvis man er studerende. I app'en er det nemt at få et overblik over ledige opgaver nær dig, og du kan selv vælge om du er gående, på cykel eller i bil. Du får et overblik over hvor langt der er til kunden, og hvor meget du tjener på at levere varerne.

"Det er simpelthen årets bedste idé!! Jeg bestilte varer i går formiddag. Kort efter blev min opgave taget og vupti, så stod der to unge mænd foran min dør med mine varer. Søde, unge, høflige mænd, der syntes, at det var en fin måde at tjene penge på. Jeg kan ikke selv handle ting over to kilo og har gangbesvær. Her er løsningen, og den er endda billig!"
- Lotte Kongsted Kasten

Hvordan tjener jeg penge på VIGO?

Vigo regner ud hvor mange poser der skal bruges til indkøbet og ud fra dette beregnes din ”løn”. Ud fra denne udregning får du 34,-kr. For indkøb og levering af én pose, 44,-kr. For to poser og 54,-kr for tre eller flere poser du levere.

Når du handler ind for andre skal du ligge beløbet ud og når du så aflevere varerne får du beløbet plus det tjente igen. – Nemt og enkelt. Lige nu er det begrænset hvor mange opgaver der er lagt ud, men i takt med at VIGO bliver mere kendt og får flere brugere vil der selvfølgelig også komme flere opgaver der skal løses.  

Hos Trendthis.dk elsker vi konceptet, og det er vaskeægte deleøkonomi og alle får en bid af kagen – Dem som ikke har tid eller mulighed for at handle får hjælp til indkøb. Dem som har tid og overskud, og som ville nyde godt af lidt luft i økonomien, får mulighed for at hjælpe andre.

Har du tid, lyst og overskud til at hjælpe andre – og lyst til at tjene lidt ekstra? Så kom ombord og vær med til at rulle deleøkonomien ud i den lokale dagligvarehandel.

Andre i samme kategori

Hvad synes du om tjenesten?