Investering i ejendom – Step by Step guide

For de fleste er en ejendom et hjem, eller et sted hvor de arbejder. Det er ikke alle der tænker på ejendomme som noget man kan investere i, og derfor er der stadig muligheder for folk der gerne vil investere i ejendomme.

Ejendomme kan være en rigtig god investering at lave. Rammer man markedet på det rigtige tidspunkt eller får man investeret i et område, der pludselig blomstrer op, er der store gevinster at hente mod det at investere i god tid.

Ejendomsinvesteringer kan selvfølgelig være en stor udgift fra start, alt efter hvor dyre boliger man vælger at investere i. Dog kan man altid starte i lidt mindre byer, og her lære omkring at investere i ejendomme og efterhånden bygge sig op til at kunne investere i større ting, hvis det går godt.

Der er flere måder at investere i ejendomme på. Herunder vil vi gå igennem de mest normale måder man investere i ejendomme på, og give dig muligheden for at rykke videre i din overvejelse om at investere i nogle ejendomme og derved skabe en god indtjening. Det er derfor man gerne vil investere, så det skal gerne være med indtjening for øje, at du investere.

 

Køb og lej ud

Dette er nok den mest basale måde at leje ejendomme ud på. Du køber en ejendom og lejer den ud til interesserede lejere. Dette tjener du så penge på over en periode, og er du heldig er der også en værdistigning oven i købet og på den måde tjener du endnu mere.

De fleste låner til sådan en ejendom og så forsøger de at sætte en husleje, enten så der bliver tjent lidt, eller lige break even og så får betalt lånet ud hurtigst muligt for at kunne have lejen som ren indtægt når lånet er betalt ud. Dette er en nem og overskuelig måde at investere i ejendomme på og har længe vist sig at være en god og givende metode til at få en god indtjening ved investeringer i ejendomme.

Der er dog som med alle andre investering også nogle ulemper ved denne metode. Først og fremmest kan du være uheldig ikke at kunne få en lejer, og så er det dig som ejer der står med hele lånet og skal betale det af hver måned. Derudover kan du være uheldig at få fat i dårlige lejere der ikke betaler eller er dårlige betalere.

Derudover har du også problemerne med hvis der er ting der ikke virker. Ryger varmen om natten, eller virker vandet pludselig ikke, så er det dig og dit telefonnummer samt nattesøvn der står for skud. Sådan er det når man er ejer af lejligheden og selvom du lejer den ud, skal du stadig stå for alle sådanne ting der ikke virker eller går i stykker pludseligt, hvis det ikke er noget lejer har skyld i. Derfor er der mange uforudsete omkostninger på erhvervsejendomme og private ejendomme til udlejning. Det kan som nævn være på VVS området især.

 

Real estate investerings grupper

Dette er lidt som en investerings forening. Her er det et eksternt selskab der står for alt køb, markedsføring og alle de andre ting der skal til for at du lykkedes med en investeringsejendom, hvor du købe dig en som investor. Her ligger du pengene, og så tager selskabet en procentdel af den månedlige leje, for at stå for alt det praktiske. Dette kan være en god ide hvis du enten ikke er interesseret i alt det praktiske og langhårede, men gerne vil have nogle investeringer og er villige til at afgive lidt til andre der så klarer dette. Det kan også være hvis du vil investere i rigtig mange forskellige ejendomme hurtigt, og skal bruge andre til at klare meget af det praktiske for at komme godt fra start.

 

Ejendomshandel

Dette er mere det vilde vesten indenfor ejendomshandel. Her bliver der spekuleret i hurtige værdistigninger på erhvervslejemål og andre boliger. Det er lidt som når der handler med aktier fra dag til dag. Her køber du en fed og attraktiv ejendom og holder den i et kort stykke tid, for at håbe på at du kan sælge den med profit indenfor en kort tidsramme. På den måde handler man hurtigere med profit for øje, men man kan også være uheldig på denne måde. Ved at handle sådan handler man med noget mere usikkerhed, men har også mulighed for nogle gode hurtige penge.

Hvad synes du om tjenesten?