Lav din egen fotoplakat trinvis

Ønsker du at lave din egen fotoplakat, men egentligt ikke ved, hvordan du skal komme i gang? Du vil i denne artikel få en guide, som du kan følge. Lykkedes det dig ikke, kan du altid få købt billige fotoplakater hos plakatdyr.dk.

 

Plakatdyr.dk sælger utallige plakater til enhver personlighed. Du vil hos dem finde plakater til en student, fødselsdagsplakat, kærlighedsplakat, stjernetegnsplakat og en ”regel-plakat”, der skriver dine regne derhjemme på en plakat, så det ser unikt ud. Desuden sælger de også byplakater, børneplakater og meget mere. Plakatdyr.dk sælger også rammer til fotoplakaterne. Plakatdyr.dk blev stiftet i 2014 i Århus. Da firmaet blev stiftet var det oprindeligt henvendt til børn og barnlige sjæle i form af den nu velkendte ”ABC-plakat” og verdenskortet med dyr. Formålet var at gøre indretningen af børneværelset mere personligt. Lige nu sælger de fotoplakater til enhver personlighed. De har pt. Over 1200 produktvarianter.

 

Lav din egen fotoplakat

Det du skal bruge, for at lave din egen fotoplakat, er et redigeringsprogram på en computer.

Jeg vil vise dig, hvordan du nemt kan genskabe en fotoplakat selv og hvordan du kan lave det meget nemt.

Lad os gå efter denne kærlighedsplakat fra plakatdyr.dk. Denne fotoplakat er nem at genskabe, dog er der er sværere og derfor kan det bedst betale sig at købe dem, hvis du er ny.

Billede1

Trin 1: Start med at finde et baggrundsbillede. Her ligner det, at det er en tavle. Derfor starter vi med at finde et billede af en tavle, der ligner den, som også er på fotoplakaten fra plakatdyr.dk. Når du så har fundet et perfekt billede, der passer, så åbner du det i et billedredigeringsprogram.

Billede2

Trin 2: Derefter finder du de mønster, der er på billedet. Her kan vi se, at der er et hjerte. Bogstaverne kan du selv skrive og derefter ændre skrifttypen og farven på. Hjertet finder du så på nettet og derefter sætter du hjertet ind ovenpå billedet. Dette kan du gøre ved at finde en kommando, der hedder ”place” eller ”place layer” eller lignende. Du skal altså tilføje hjertet, som et nyt lag. Nu tilføjer vi hjertet og bogstaverne ind i billedet.

 

Trin 3: Du kan derefter ændre farven på hjertet ved at vælge en funktion, der hedder ”color overlay”, derefter finder du en farve, der er magen til den på det oprindelige billede.

 

Trin 4: Når du så har sat hjertet ind og fundet en perfekt farve, så skriver du &-tegnet og bogstaverne. Skrifttypen kan du eksperimenterer med. &-tegnet skal du huske, at det skal være en del større end M og P, så denne sætter du til en større skriftstørrelse. Til sidst sætter du M og P til farven hvid.

 

Trin 5: Til sidst ændrer du på lyset på billedet, så den bliver lidt mørkere og passer til det oprindelige billede.

 

Trin 6: Nu er billedet færdigt og det er klar til print. Forneden kan du se sammenligningen mellem den oprindelige fotoplakat fra plakatdyr.dk og det nye. Den oprindelige er til højre og den nye til venstre.

Billede3

Tog dette for meget tid eller måske ikke noget for dig, så kan du altid købe fotoplakater hos plakatdyr.dk. Disse er rimelig billige og har unikke designs. Plakatdyr.dk vil bestemt ikke skuffe dig.

Hvad synes du om tjenesten?