kob nyt koleskab

Leasing af bil

Hvis du er blandt dem, der ønsker at skifte bil efter et par år, så giver leasing god mening.

 

Om Leasing

Når du lejer en bil, ejer du den ikke. Mens du leaser, skal du underskrive en aftale, der indeholder detaljer om månedlige betalinger og lejeperiode. Leasing beløbet beregnes normalt til kun at dække det estimerede afskrivningsbeløb i den givne varighed plus renterne. Så i modsætning til at købe en bil betaler du kun for det, du bruger, og ikke hele salgsprisen på køretøjet.

 

Forskellige fordele

En af de største fordele er tilfredsheden ved at køre rundt i en ny bil hvert andet til tredje år. Hvis du ejer en bil, vil du sandsynligvis ikke skifte den ud efter så kort tid. Dette er ikke tilfældet med en leaset bil, hvor du kan vælge at ændre din leasingaftale, efter at lejeperioden er overstået. Hvis du har en virksomhed, og du bruger køretøjet udelukkende til erhvervsmæssige formål, er leasing også en god mulighed.

Leasing omkostningerne er mindre end hvad du ville skulle betale hvis du køber en ny bil.

Du skal normalt betale et beløb svarende til tre månedlige betalinger, forud. Beløb er lavere end udbetalingen ved køb af en helt ny bil.

Nogle gange behøver du ikke engang at betale dette beløb. Du skal bare betale de månedlige rater. De vil sandsynligvis være mindre end det månedlige afdrag for et billån. Nogle af leasingselskaberne giver dig også mulighed for at “bytte” din gamle bil, og dermed sænke de månedlige betalinger.

Du skal huske at fortælle dine forventede årlige kilometertal. Jo højere kilometertal du kører, jo mere er det beløb, du skal betale som månedlige afdrag. Husk, at hvis du overstiger det kilometertal du har aftalt med forhandleren, skal du betale for de ekstra kilometer, og det kan nemt blive en dyr fornøjelse. så tænk dig grundigt om inden du beslutter hvad dit kørselsforbrug er. Husk at indregne eventuelle bilferier og besøg hos familie længere væk.

Oftest vil du returnere den leasede bil til forhandleren, inden producentens garanti udløber. Det betyder, at nogle af de dyre reparationer af bilen, som f.eks. Installation af en ny transmission, kobling osv. Ikke når at blive relevant. Dette er en af grundene til, at de fleste vælger at lease en bil for den periode, der falder sammen med varigheden af ​​garantidækning fra producenten. Så hvis der opstår problemer i bilen, vil reparationerne blive dækket.

Desuden behøver du ikke at stå over for problemet med at sælge din brugte bil. Hvis du ejer en bil, er der altid en hovedpine, som du skal gå igennem, videresalg eller skrot. Når du leaser en bil skal du bare returnere bilen til forhandleren i slutningen af ​​lejeperioden.

Nogle forhandlere giver også mulighed for at købe den lejede bil, efter at lejeperioden er overstået. Så hvis du virkelig er blevet tæt knyttet til bilen, kan du også tænke på dette alternativ.

Når du leaser en bil, skal du huske at du selv skal anskaffe vise ting til den. Førstehjælpskasse, brandslukker, refleksvest og autostol til børnene, står for egen regning.

Hvad synes du om tjenesten?