Ta det

Lign en Hollywood stjerne for småpenge

Hvis du vil komme til at lige en Hollywood stjerne for ”småpenge” så kan du med fordel kigge med her. Jeg vil nemlig her prøve at introducere hvordan man kan ligne en Hollywood stjerne uden at det koster en halv arm.

I dag er der heldigvis en masse muligheder til hvordan man kan få den nyeste mode hjem i skabene, da der nu er kommet masser af alternativer til de dyre mærker. Man skal derfor være parat til ikke at købe det dyre mærketøj med mindre det er på udsalg, så det er lidt af en livsstils ændring at købe billigere tøj.

Livsstilsændringen bliver især stor for dig der ikke er vant til at købe tøj på nettet da du har får meget mere tøj for pengene og at der ofte er mange penge at spare da butikker på nettet holder udsalg oftere end de gør på strøget.

Det du dog skal gøre dig klart inden du begynder at handle herre eller dametøj på nettet er selvfølgelig hvilken størrelse der passer dig i de forskellige modeller. Når du har fået styr på dette bliver processen meget nemmere, og husk at du altid kan sende varen retur hvis den ikke passer, og på nettet har du en meget længere returret end du har i den fysiske butik.

God vejledning til kvindemoden

Jeg vil her prøve at lave en kort guideline over tidens tendenser. For tiden er kvindemoden meget feminin og det betyder dermed at kjolen er et centralt element. Kjolen skal dog ikke kun kunne bruges til fest da det nu også er moderne med ”den lille sorte” kjole i hverdagen. Det er derfor vigtigt at du køber kjoler til både hverdag og fest, men tænker meget over at kjolen til hverdagen selvfølgelig skal være mere enkel. Det vigtigste ved begge kjoler er dog at de skal være stramme, hvor man så ved hverdagskjolen smider en blazer eller en læderjakke uden over.

En anden af tidens trends er de pæne habit lignende bukser som gerne suppleres flot med en stramtsiddende skjorte.

God vejledning til herremoden

I herremoden er tendenserne også klart i den fine ende og her er det netop skjorten der er den centralestolthed. Skjorten bruges nemlig både til pæne sorte habitlignende bukser eller til de rå jeans og begge dele fungerer fantastisk.

Både jeans og de habitlignende bukser er også en af tidens tendenser, så at have et par af hver er en rigtig god investering. Du skal dog hele tiden have i hovedet at det er det fine look der er centralt så det er altså ikke de helt slidte jeans du skal have fat i, men mere moderat slidt da det giver en fin effekt til den pæne skjorte.

Læderjakken er en super vigtig beklædningsdel i herremoden og det ser ud til at tendensen er kommet for at blive. Selvom læderjakken lyder som en dyr investering kan det altså godt lade sig gøre at finde den til billige penge. Her skal du specielt kigge efter tilbud på de forskellige sites på nettet, da der som oftest bliver reklameret med gode tilbud.

Ja det var så mine bud på hvordan du kan komme til at ligne en Hollywood stjerne for småpenge, og jeg vil gerne understrege at alle de ovennævnte beklædningsdele har jeg kunnet finde meget billigt på nettet, ergo det kan du også. Men det kan godt tage sin tid at finde det helt rigtige, så du skal ikke regne med at du kan finde det med det samme.

Hvad synes du om tjenesten?