Den nye 2020 plan er aldrig at forlade hjemmet

Vi går en spændende tid i møde, hvor der sker mange forandringer i både det danske samfund og verdenssamfundet som hele. Det er forandringer, der kommer til at ændre på vores livssyn, menneskesyn og verdenssyn. Vi går i de næste år fra at være et arbejdssamfund, hvor et job er essentielt for alle, der ikke er blevet født med en guldske i munden eller har været heldige på andre måder samtidig med at være smarte nok til at gøre fuld brug af heldet, til et helt andet slags samfund, der er baseret på dannelse og personlig vækst, som til sammen medfører at vi alle bliver lykkeligere og lever mere meningsfulde liv, der desuden varer forevigt for dem, der ikke lider af vrangforestillinger, der får dem til at tro at selvmord gennem sygdom eller alderdom ikke er rigtig selvmord. Vi går 2020 i møde.

I 2020 er der aldrig nogen grund til at forlade hjemmet, fordi alt kan klares online. Det betyder ikke helt det samme som når man nu til dags siger at man bruger internettet, fordi online i den nye verden bruger et noget andet slags internet, der ikke kan styres af magtliderlige verdensledere, der ikke har andet i sinde end at blive husket de næste årtusinder. Men tilbage til det vigtige, som er at man kan gøre alt hjemmefra og købe alt hjemmefra. Dametøj online, herretøj online, børnetøj online, dyretøj online, vasketøj online, faretøj online og alle de andre ting, man nu kunne få brug for eller lyst til at købe.

En anden ting man kan gøre online er at møde nye mennesker eller familie og bekendte, så det er altså ikke længere nødvendigt at gå en tur, køre flere kilometer eller overhovedet rejse sig fra sengen for at socialisere. Det kan man selvfølgelig argumentere for allerede er muligt. Ja, der er da allerede nogle, der bestiller pizza fra sengen og kun snakker med folk, der besøger dem, eller over såkaldte sociale medier som Facebook og Instagram. Det er desværre en god måde at blive overvægtig og syg på, blandt andet fordi vi og brug for mere næringsrig kost og fordi fysisk kontakt med andre mennesker er en vigtig del af vores mentale helbred, men allerede nu har vi alternativer til det.

Det er nemlig muligt at bestille Soylent og lignende flydende eller faste måltidserstatninger, der indeholder det rigtige forhold mellem næring og kalorier for langt de fleste mennesker. Med hensyn til det mentale kan man bestille massager eller prostituerede til at komme på besøg, så den slags er der også taget højde for. Moralske og sundhedsmæssige overvejelser bør man måske gør sig, men det er stadig muligt. Den største udfordring for de fleste er prisen for disse ting, selvom begge dele findes i discountudgaver. Det er heldigvis muligt at arbejde hjemmefra med mange ting, for eksempel er det muligt at skrive artikler uden at rejse sig fra sengen.

Hvad synes du om tjenesten?