Apps til dit smart tv 2016

Nyt Smart TV – Top 10 Must haves Apps til dit TV og Mobil

Smart TV er det helt nye inden for teknologi. Mulighederne er ufatteligt store med de nye Smart TV, du kan se en film fra diverse streaming tjenester som Viaplay, Netflix, Cmore og HBO, eller hvad du nu har til rådighed. Med de nye Smart TV er det også muligt at kommunikerer med dine venner og familie, imens du ser en tv eller film/serie på streaming tjenester via Apps som Facebook, Twitter m.m. på dit Smart TV.

De nye Smart TV kan fungerer ligesom diverse smartphones blot i en del større udgave. Det er muligt at bruge diverse apps som Facebook, Youtube, Instagram, Twitter osv.

 

Top 10 Apps til TV og Mobil

 

  1. Facebook

Facebook er nummer 1 must have app både til TV og Mobil. Facebook er verdens største database for kommunikation og er den letteste måde at komme i kontakt med dine venner eller familie samt en god mulighed for at få nye bekendtskaber.

Med Facebook Appen er det nu nemmere end nogensinde at følge med i hvad vennerne går rundt og laver. Facebook giver dig mulighed for at se, hvad dine venner laver og deler på Facebook og få besked om, hvad de synes godt om eller kommentere af andre opslag eller billeder. Appen giver dig også mulighed for at sende beskeder til vennerne eller starte gruppesamtaler samt at spille sjove spil.

  1. Instagram

Instagram gør det enkelt at dele dine og følge med i andres øjeblikke i livet. Instagram gør det muligt at omdanne dine billeder og videoer til kunstværker via redigeringsprogrammer, som du kan dele med dine venner og resten af verden.

Instagram giver dig indblik i andre personers øjeblikke, som du har mulighed for at følge efter egen interesse. Det kan være din største passion er sport, og du har lyst til at følge Messi og Ronaldo, eller at du ser mest op til skuespillere og har lyst til at følge Zac Efron eller Leornado Dicaprio.

  1. Twitter

Få hurtigt overblik over, de personers tweets, som du følger, eller del dine tanker eller en sang. Twitter er den letteste måde at udtrykke, hvad der sker samtidig med at opdage, hvad der sker for andre. Twitter giver dig adgang til at følge de personer, som du synes, er interessante og følge med i deres liv eller adgang til, at du kan dele dine ting, som andre personer kan følge med i.

  1. Snapchat

Snapchat er en App, der giver dig mulighed for at kommunikerer med dine venner via billeder. Men vær varsom med, hvad du snapper, dine venner kan nemlig altid gemme dine beskeder ved at tage skærmbilleder eller ved at tage et billede med et andet kamera.

  1. Spotify

Spotify er den bedste og letteste måde at lytte til musik. Du skal blot søge på en sang, artist eller album og lytte gratis. Det er muligt at lave spillelister, som du kan dele med vennerne.

Det er muligt at benytte Spotify gratis med reklamer, eller også kan du købe Spotify premium, så du slipper for reklamer, imens du lytter til musik samtidig med det, giver bedre lydkvalitet, og at du selv kan vælge sang på smartphones.

  1. Mobilepay

Mobilepay har gjort betaling lettere end nogensinde. Med Mobilepay Appen er det at betale lige så nemt som at sende en SMS og er et stærkt alternativ til kort og kontanter, når der skal betales på nettet eller i butikkerne. Appen fungerer, ved at beløbet bliver sendt til telefonnummeret, hvorpå der er, tilknytter en konto.

  1. Skype

Hold kontakten med vennerne via gratis video- eller taleopkald på Skype Appen. Find dine venner på Skype via deres brugernavn og begynd at ringe til dem. Med Skype Appen er det også muligt at ringe til mobil- og fastnetnumre mod lave omkostninger.

  1. Youtube

Med Youtube Appen finder du hurtigt videoer som du godt kan lide at se. Du skal blot søge efter navnet på videoerne. Startsiden på Appen er lavet sådan at Youtube kommer med forslag til videoer som du kan have interesse i. De finder videoerne på baggrund af hvad du tidligere har set af videoer.

  1. Rejseplanen

Kan du ikke finde ud af bus- og togtider kan rejseplanen guide dig på vej. Med rejseplanens app kan du finde din søgte rejse med samtlige transportmuligheder i Danmark. Appen indeholder også en ”tag mig hjem” funktion hvor du blot skal klikke en gang for at finde transportmuligheder hjem til din egen adresse. Appen giver dig også mulighed for at se priser på rejser samt om der er opstået forsinkelser.

  1. E-Boks

I Nutidens digitale samfund er e-Boks Appen et must have. E-Boks giver dig adgang ti post i fra offentlige myndigheder og private virksomheder på din IPhone eller Smart TV. Med e-Boks Appen kan du: Læse og administrere post, videresende e-mails, gemme billeder m.m.

Hvad synes du om tjenesten?