Glad pige

Perfekt Helbred er Hemmeligheden til Den Perfekte Dag

Prøv at forestille dig, hvordan en perfekt dag ser ud i dit liv. Det behøver ikke være en total urealistisk drømme-dag hvor du vinder lotteriet og med det samme rejser jorden rundt og drøner rundt i lækre biler. Bare en stille og rolig perfekt dag, hvor alt bare gik som det skulle, og du ville falde i søvn med et smil på læberne. For mig ville det gå nogenlunde sådan her:

Jeg ville vågne af mig selv præcis 1 minut før mit vækkeur var sat til at ringe, og føle mig fantastisk udhvilet og fyldt med energi og gåpåmod. Jeg ville springe ud af sengen, slå vækkeuret fra før det nåede at ringe og straks gå hen til mit klædeskab, og springe i mit absolutte favorit sæt tøj: mine trofaste jeans og en kortærmet skjorte jeg havde strøget dagen før. Her ville jeg kigge på kaffemaskinen, men føle at kaffe var unødvendigt: jeg var allerede fyldt med energi! Så jeg ville i stedet bruge tiden på, at sammensætte en lækker og sund morgen-smoothie: godt med bananer, mango og nødder. Det ville være en dejlig solskinsdag, og jeg ville kunne sidde ude på min balkon og nyde smoothien mens fuglene synger. Det ville inspirere mig til, at tage cyklen på arbejde: jeg har masser af energi og vejret er godt! Jeg ville smide min yndlingsmusik i ørerne og cykle mod arbejdet, med et stort smil på læberne og en følelse af at være ustoppelig. Jeg ville være den første til at ankomme på arbejdet, hvilket ville give mig tid til at gøre mit skrivebord rent og ordentligt, så jeg virkelig kan give den en skalle på arbejdet, når dagen for alvor starter. Jeg ville derefter flyve igennem arbejdet, og komme op med kreative løsninger på alverdens problemer, uden at få sved på panden. Jeg ville samtidig finde tid til, at snakke med mine kolleger, og starte sjove og inspirerende samtaler. Til sidst på dagen ville jeg stadig have en så stor følelse af overskud, at jeg kunne invitere mine bedste venner ud på en café, og vi ville blive fanget i hinandens samtaler i så høj en grad, at timerne bare ville forsvinde. Så ville jeg cykle hjem, og falde i søvn med et kæmpe smil på læberne.

Det var min perfekte dag: hvordan ser din ud? Skriv den meget gerne ned, før du læser videre i denne artikel. Når du har beskrevet din perfekte dag i detaljer på den måde, så overvej lige, hvad der står i vejen for, at din perfekte dag kan blive til virkelighed. Hvis du ikke kan se det ved første øjekast, så lad mig give dig et hint: dit helbred! For at jeg kan vågne op før mit vækkeur om morgenen, og føle mig dejligt udhvilet, så kræver det at jeg er sund og rask. Den eneste grund til, at min perfekte dag kan indeholde mine trofaste jeans og min kortærmede skjorte er, at jeg ikke er blevet for overvægtig til stadig at kunne passe dem. Hvis mit helbred ikke er på toppen har jeg så absolut brug for kaffe, før jeg kan fungere bare nogenlunde som et menneske: og der er da slet ikke overskud til at blende frugt og grønt. Resten af dagen ville også forløbe meget anderledes, og ikke nær så perfekt, hvis ikke det var for godt helbred. Det samme vil du nok se, er tilfældet med din beskrivelse af den perfekte dag. Så tag hånd om dit helbred, og du vil helt naturligt begynde at have perfekte dage!

Hvad synes du om tjenesten?