Sådan kommer du i gang med at sælge laktosefri produkter fra din bake-off bageri

Er du og din virksomhed også hoppet på bølgen med at sælge bake-off brød og bagværk fra din virksomhed, er det også en god ide at overveje at tilføje et par laktosefri alternativer til dit sortiment.  Mest af alt fordi at de laktosefri produkter er nemme at lave og bage og fordi at det efterhånden er en ret stor del af befolkningen i Danmark, der ikke tåler mælk. Derfor kan være en god idé at have nogle alternativer på hylderne, så alle kan få en god oplevelse hos din forretning. Når du skal lave dit laktosefri brød, så skal du overveje, hvad det skal erstatte. Skal det erstatte et almindeligt hvidt brød, et rugbrød eller brød med fuldkorn?

Hvorfor er det en god idé at tilbyde laktosefri produkter?

Der er en del fordele ved at kunne tilbyde dine kunder laktosefri produkter.  Der er selvfølgelig en gruppe af kunder, som er glade for at kunne få laktosefri produkter. Men det er ikke den eneste fordel ved at tilbyde laktosefri produkter.  Nemlig fordi at de er nemme at lave og fordi, at de kan erstatte mange forskellige produkter i dit sortiment. Ved at tilbyde laktosefri produkter, kan du spare tid på at skulle lave flere forskellige lignende produkter og i stedet lave én laktosefri variant af dem. Det sparer både tid, men også penge, hvilket er en win-win situation, du ikke bør snyde dig selv for. Derudover kan den fælles ingrediens til alle dine laktosefri produkter fås i store poser, som er nemme at opbevare og som holder i længere tid, så du slipper for at skulle bruge ekstra tid og penge på at skulle handle ind hver dag.

Hvordan finder du ud af hvilke laktosefri produkter du skal have i dit sortiment?

Først og fremmest skal du have nogle produkter, der er nemme at lave og som ikke kræver særlig meget omtanke, så du ikke skal bruge meget tid på at lave dem. Hvis du har et bake-off bageri, er det nemt at lave dine laktosefri produkter. Du skal blot lave dejen, trykke den ud i en brødform og sætte det i ovnen. Nogle af de mest populære produkter er:

  • Laktosefri rugbrød
  • Laktosefri hvidtbrød
  • Laktosefri fuldkornsbrød

Det er de tre mest populære laktosefri produkter og de er også nemme at lave.

Hvad synes du om tjenesten?