Sejrsgang på instagram – her er de bedste steder for amatørfotografer!

At rejse er at leve. Det sagde en meget klog mand engang, og det har mange efterhånden erklæret sig enige i. Danskerne rejser som aldrig før og billederne bliver flittigt delt på de sociale medier. Her er en kort guide til de byer der kan tage dig øverst på ranglisten hos dine følgere. Så, her er lidt Inspiration til din næste storbyferie og dine næste posts på diverse sociale medier.

 

Eiffeltårnet. Paris magiske gader kan danne rammen om en fantastisk oplevelse! Mange unge par besøger kærlighedens by for at forelske sig igen. Byen føles magisk og levende når du går rundt i de smalle gader blandt fortovscaféer og kunstnere.

 

Shanghai. Meget i kontrast til Europas meget klassiske stile. Shanghai er en by af lys og lyd og små skjulte oaser der skal opdages. Turismen i Kina er vokset stødt gennem de sidste 10 år og landet har åbnet op for mange af de grænser der var lukkede for vesten for bare få år siden. Særligt i Shanghai vil du finde arkitektur og designs ud over det sædvanlige. Navnet ”Shanghai” betyder direkte oversat ”Over havet”, og det ses tydeligt på bykortet. Det ligger tæt ved Yangtze-deltaet og er landets største by, målet på indbyggertal.

 

Gudenåen. Danmarks længste å indeholder meget mere end hvad man lige forventer. Der er noget for alle aldre og et væld af muligheder, særligt for erfarne vandhunde. Intet er bedre end en stille dag hvor du lader strømmen driver dig ned gennem den smukke natur. Lej en kano i Gudenåen eller kajak og lad de 146 kilometer å overraske dig.

Her er en mulighed for dem der vil spare i år eller som foretrække det danske fremfor det udenlandske. Søhøjlandet i hjertet af Jylland har meget at byde på. Hvorfor ikke tage en overnatning i Ry ved en af de mange Bed & Breakfasts som Ry, Skanderborg og de andre smukke byer tilbyder? Gæstfriheden er også til at tage og føle på, og overalt vil du møde smilende menneske.

 

Trolltunga. Et fjeld i Norge, der ikke er for folk med højdeskræk. Med en placering på 1.100 meter over havets overflade er der god udsigt og mulighed for at tage solide billeder. Det er her du skal tage til hvis du vil give dig selv en ægte udfordring.  Den rigtige tur gennem fjeldet og op til udsigtspunktet kan tage helt op til 12 timer, så det er helt klart ikke for sarte sjæle.

 

Dine likes vil stige betragteligt og som Disse mange steder har meget at byde på. Men prøv stadig og overvej at ligge din mobil i lommen for et kort øjeblik og nyde nuet, efter du har foreviget dem med et solidt selfie.

Du kan feks tage billeder mens du er på sommerhøjskole

Se også hårde hvidevarer reservedele her

Hvad synes du om tjenesten?