Verdens gladeste by – nu med din business?

København er af adskillige internationale medier blevet kåret, som den gladeste by i verden. Dette vil ikke undre nogen der har besøgt hovedstaden. Her er mulighederne mange, og du kan opleve alt fra Den Lille Havfrue til Tivoli til Det Kongelige Teater. Byens historie går langt tilbage, hvilket kan ses på de smukke gamle bygninger, der er blevet bevaret rundt omkring i København, så som den legendariske Kong Christian den 4’s Rundetårn, Børsen og Holmens kirke.

Søerne omkredser den gamle indre by og på den anden side finder man brokvarterene: Vesterbro, Nørrebro, Østerbro – og mod sydøst, Christianshavn og Amager. Byen består af utrolig mange spændende og smukke steder, hvor man kan gå på jagt efter et butikslokale til leje i stedet for.

Selvom mange små virksomheder starter fra et hjemmekontor i soveværelset eller stuen, så giver det at have et erhvervslejemål i København helt andre rammer, til at præsentere dine produkter, og i det hele taget bare din forretning. Mulighederne for at skabe kontakter og forbindelser er også rigtig gode i det københavnske miljø, for i København er der flere mennesker end i nogen anden by i Danmark, og derfor er der større mulighed for at møde mennesker, der kan og vil det samme som dig. Mulighederne for at finde forskellige rammer for din forretning er også gode, her kan du leje alt fra et gammelt butikslokale til et helt nyrenoveret lokale, alt efter hvad du ønsker.

Er du så heldig, at have fået fat i et erhvervslejemål i København, så venter dig der spændende oplevelser rundt og hvert et gadehjørne, når du bevæger dig udenfor din virksomhed. Det vil være nemt for dig at cykle rundt i byen og finde det spisested, der serverer lige præcis den frokost, du kan tænke dig. Du kan finde alt fra thai, indisk og kinesisk til vegansk, italiensk eller bare en helt almindelig pølse ved pølsevognen.

Din vej til og fra dit nye erhvervslejemål i København tilbagelægges bedst på cykel. Statistikker viser at københavnerne cykler 1.4 millioner kilometer igennem København, hvert døgn. Dette betyder at København ofte bliver kaldt Cyklisternes hovedstad eller lignende.

Men hvis cykling ikke lige er din stærke side, så kan du nemt gøre brug af den offentlige transport gennem København: Metro, havnebus, bybus eller S-tog.

Så selvom at København ikke er verdens største hovedstad, så er det verdens gladeste hovedstad. Desuden er mulighederne mange, om det så er til at vælge den rigtige ramme til din forretning, til at vælge lige præcis den frokost du vil have, til at vælge transportmiddel til og fra arbejde eller til at tage på sightseeing rundt i byen for, at se alle de gamle bygningsværker og andre kulturelle oplevelser.

Find også et erp system her

Se disse jakkesæt til mænd

Hvad synes du om tjenesten?