in

Boatflex

Boatflex
Boatflex

Boatflex – Billig privat bådudlejning

Nyhavn billig bådudlejning

Boatflex

Hjemmeside: Boatflex.com

Område: Hele verden

Pris: 1000 kr. – 25.000 kr.

Brug: Med Boatflex kan du leje en billig båd på dagsbasis eller tage på en længere sejlerferie. Hjemmesiden sætter udlejer og lejer i kontakt med hinanden, så du nemt og enkelt kan finde en lejer/udlejer som matcher dine behov.

På lige fod med AirBnB kan du nu leje en båd eller udleje din egen privat. Nu behøver du altså have din egen båd liggende i en dyr havn, som kun bliver brugt få gange om året. I stedet kan du som lejer prøve en ny, hver gang du skal ud og sejle.

Boatflex er et dansk firma, hvor bådejere kan lejes deres både ud privat i hele verden. Fx kan du leje en dansk båd i Caribien. Idéen opstod, da medejer Jakob Bojesen var på ferie og ikke kunne få lov at leje en båd, trods hele havnen var fyldt med lækre både. Han undersøgte markedet, og fandt frem til, at den eneste mulighed for privat bådudlejning var gennem DBA. Her var efterspørgslen stor, da de få både man kunne leje, allerede var udlejet for hele sæsonen.

Lystbådehavn
hunde på båd

Konceptet er skabt af ren sejlerglæde, for som der står på hjemmesiden: “At sejle er at leve”. Platformen giver dig mulighed for at tage på en sejltur på en billig måde i stedet for at skulle ud og købe en båd. På Boatflex finder du sejlskibe, speedbåde og husbåde. Bådene desuden kan lejes med eller uden kaptajn. For at leje uden kaptajn skal du have et duelighedsbevis eller et speedbådscertifikat. Selvom du er en habil kaptajn, kan der ske uheld. Derfor er alle udlejninger fuldt forsikrede gennem First Marine og Lloyd’s of London.

Priserne ligger primært fra 2000 kr. – 6000 kr. pr. dag, men du kan også finde de helt dyre både til over 20.000 kr. Nogle af bådene skal lejes i minimum 7 dage, hvor andre kan lejes helt ned til én dag. Det er nemt og overskueligt at søge efter en båd, som matcher ens kriterier.

“Fantastisk dag på vandet! Alt fra start til slut var godt organiseret, bakket op af god service. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg kommer til at benytte mig af boatflex’ muligheder igen. Tak for en skøn dag!”
– Nina, Trustpilot

Hvem lejer jeg min båd ud til?
Er du bådejer og synes du ikke din båd kommer nok ud på havet, kan du trygt leje din båd ud hos Boatflex. Hver enkelt lejer bliver nemlig godkendt og verificeret af Boatflex’ egen kontrol. Dette er med til at sikre, at din båd kommer i ansvarlige hænder. Det er dog altid dig selv, der bestemmer, hvem du vil overlade din båd til i sidste ende. Ligesom på GoMore, har både lejere og udlejere en profil, hvor man kan rate sin oplevelse. Her er også et billede og en lille tekst om personen, så du altid ved, hvem du har med at gøre.

 

Andre i samme kategori

Couchsurfing

Couchsurfing

Vigo

Vigo