in ,

Fritidstøj til ham – Det behøver ikke ligne en campinghabit

Meploy
Meploy

Jeg ved ikke hvad det er men der er nogen der tror at fritidstøj skal ligne en million. Jeg forstår ikke rigtig tanken bag denne nye trend da jeg mener at fritidstøj jo skal ligne det det er, nemlig fritidstøj. Og det er ikke fordi man behøver at ligne en nørd, men man behøves bestemt heller ikke at ligne et omvandrende modestativ.

Jeg vil her prøve at nævne nogle fede komponenter til fritidstøj som dermed både matcher tidens trends og hvad der er lækkert at have på af tøj i fritiden:

Sportstøj:

En mand ser altid lidt bedre ud i sportstøj og du kan derfor også bruge det som fritidstøj (hvis det ikke lugter vel at mærke). Her skal du tænke meget i farver og på passform for at du ikke kommer til at ligne et fejlfarvet telt. For det er ikke særlig pænt hvis tøjet er alt for stort og skrig gult i farven. Du kan sagtens vælge nogle vilde farver til dit sportstøj men jeg vil anbefale dig at du vælger om det skal være blusen eller bukserne der skal være farvede.

Du kan få masser af billigt sportstøj som er lige så godt som alle de dyre mærker og dermed også bedre for din økonomi.

Fleecetrøje:

En fleecetrøje (eller flere) er altid et hit i dit fritidstøj. Her vil jeg bestemt anbefale at du køber trøjen i en neutral farve så den ikke skaber for stor farveforvirring hvis du nu skulle komme en farvet trøje inden under. Fleecetrøjen kan bruges i alle situationer og kan dermed også bruges inden under en tynd jakke så du ikke kommer til at fryse.

Sweatshirts:

Noget der næsten kommer op på siden af fleecetrøjen er sweatshirten. Sweatshirten fås i flere forskellige modeller og du kan dermed både komme til at ligne en drengerøv eller købe den mere stilede strikkede variant, som ikke bare er lækker at have på, men som også løfter dit fritidslook og får dig til at se mere mandlig ud.

H2O sandaler:

H2O sandaler er helt sikkert et nøgle komponent i din fritidsgarderobe. Der er ikke noget bedre eller mere afslappende end at gå rundt i sandaler. Du kan her holde fødderne varme selvom du ikke lige har sokker på, da fødderne også har behov for at få luft engang i mellem. Herudover findes der ikke en sko der er nemmere at stikke i, hvis du lige skal hente noget ude i bilen eller lignende. OBS. der findes en uskreven regel om at man aldrig må have sokker på i H2O sandaler når man bevæger sig uden for hjemmets fire vægge, og jeg vil derfor bestemt anbefale dig at følge denne regel.

En blanding af fritidstøj og modetøj til mænd?

Ja man kan på en måde godt sige at fritidstøjet i dag er en blanding af det tidligere fritidstøj og det moderne modetøj til mænd, da der er nogle af tingene der kan bruges inden for begge genrer. I dag bliver det mere og mere moderne at have tøj på der både er smart og lækkert men samtidig super behageligt at have på og ikke bare en tshirt i en farve.

Det var så mine forskellige bud på de bedste investeringer til fritidsafdelingen, for både at give dig en afslappet og cool stil i din fritid. Og jeg vil bestemt sige til singlemanden at det bestemt kan betale sig at have noget fritidstøj der ligger i den mere stilede ende da du jo aldrig ved hvornår drømme kvinden dukker op, da du bestemt ikke scorer hende hvis du står og ligner en regnbuefarvet landmand. Så tænk over hvordan du ser ud, også i fritiden, det betaler sig.

Handyhand

Flere restauranter serverer både juice og vin menu – Her er vores bud på en menu

Ta det

Lign en Hollywood stjerne for småpenge