in ,

Mest bil for pengene – Dette er de bedste biler til prisen

Hvis du står og skal købe ny bil er der mange ting at tænke over men en af de mest centrale er dog prisen. Vi vil alle gerne have meget for pengene, så i denne artikel vil jeg prøve at komme med nogle bud på ved hvilke biler du får mest for pengene.

Mercedes

Mercedes ligger helt sikkert i den dyre ende af prisen, men det handler jo også om at få meget bil for pengene og det gør du helt sikkert her.

Mærket Mercedes ligger i topklassen og giver dig noget af den bedste komfort du kunne tænke dig. Herudover ligger pålideligheden i den høje ende så du derfor kan være sikker på at det ikke bliver en bil du får meget bøvl med. Køreegenskaberne er fremragende da Mercedes ligger utroligt godt på vejen og det er derfor en fornøjelse at skulle køre de lange ture og ville derfor passe godt til forretningsmanden som bruger meget af sin tid på vejen.

Så selvom prisen ligger i den høje ende, er det en billig bil i forhold til hvad du får for pengene. Så dette er helt sikkert en af de bedste biler til prisen.

Golf

En Golf går du heller aldrig galt i byen med. Den kan ikke komme op på siden af Mercedes men den gør det super godt i sin klasse. Ydeevnen er super og komforten er specielt god i de mere racer lignende modeller hvor du simpelthen har sidestøtter som holder dig på plads i farten. Herudover er det også en bil der giver stor plads så du kan sagtens have barnevognen med når du skal på weekend tur. Golfen ligger også super godt på vejen men har dog ikke den samme køreevne som Mercedes modellen. Men for at skære helt ind til benet er det klart en bil hvor du får meget for pengene så det er bestemt ikke noget du skal være nervøs for at du ikke kommer til at gøre.

BMW

Listen er jo ikke fuldendt uden BMW. BMW gør det nemlig super godt i at lave godt køretøj for pengene. Komforten er ikke så fantastisk men til gengæld er BMW en af de modeller der ligger bedst på vejen og som dermed også har køreegenskaberne i orden. Alt det lækre udstyr er indopereret i alle bilerne af dette mærke og det har bestemt også noget at sige når man laver godt køretøj for pengene. Modellen findes både i de lidt større hvor familien kan være med og de mindre som er velegnet til forretningsmanden der kører mange kilometer hver uge. Det siger derfor også at pålideligheden ligger i den gode ende af skalaen. Så for lige her til sidst at slå det helt fast er en BMW helt klart en god investering for pengene.

Audi

Audi er min tredje og sidste bil hvor du helt klart får meget for pengene. Audi har en super god køreevne og ligger fantastisk på vejen. Komforten og interiøret er dog ikke ligeså prangende som de to andre, men på rummelighed kan den sagtens være med. Her kan du nemlig også snildt have en barnevogn med på dine små get aways. Pålideligheden ligger i den gode ende og du kan derfor godt regne med modellen på de længere ture.

Som man kan se på det ovenstående er min favorit 100% mærket Mercedes som jeg mener scorer topkarakterer i de vigtigste komponenter. Det var så mine fire gode bud på ved hvilke biltyper du får mest for pengene, og jeg håber helt sikkert at du har fået lidt inspiration til dit næste bilkøb.

Ta det

Lign en Hollywood stjerne for småpenge

Dette skal du være opmærksom på, når du køber nyt køleskab